Духова шафа Whirlpool AKZM 8420IX (AKZM8420IX) - AT211511 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Whirlpool AKZM 8420IX (AKZM8420IX) - AT211511 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Духова шафа Whirlpool AKZM 8420IX (AKZM8420IX)

Духова шафа Whirlpool AKZM 8420IX (AKZM8420IX) - AT211511

Код товару: AT211511
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип електрична, Колір нержавіюча сталь, Об'єм 73 л, Управління сенсорне, Система очищення піролітичне, емаль легкої очистки, Кількість програм 16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір нержавіюча сталь
Об`єм 73 л
Управление сенсорное
Система очистки эмаль легкой очистки, пиролитическая
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 2450 Вт
Додаткові функції эко, турбо-гриль, традиционный нагрев, таймер, размораживание, поддержание тепла готовых блюд, пицца, конвекция, гриль, автомати
Особливості защита от отпечатков пальцев, доводчик дверцы, вентилятор охлаждения, быстрый нагрев духовки, блокировка от детей
Размеры ниши для встраивания 60 х 56 х 55 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 56.4 см
Вага 33.5
Виробник Whirlpool
Опис

Придбати Духова шафа Whirlpool AKZM 8420IX (AKZM8420IX) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа Whirlpool AKZM 8420IX (AKZM8420IX) з технологією «6-е відчуття» пропонує ідеальний результат приготування страв при найменших витратах часу і ресурсів. Завдяки двом сенсорам, технологія визначає вагу поміщеного в духовку страви, точну температуру всередині і відповідно час, необхідний для завершення процесу приготування.

Контролюючи весь процес, технологія повідомляє на дисплей всю необхідну для Вас інформацію. На користь моделі говорять багато її характеристики. Ця духовка місткістю 73 л виконана в класичному поєднанні матеріалів - скла і сталі бежевого кольору.

Вбудовувані духові шафи - це побутова техніка, яка є незамінною складовою будь-якої кухні. Уявити сучасний будинок, в якому б не було духової шафи практично нереально. Домашній затишок - це те, до чого прагне абсолютно будь-яка людина. І його тепло асоціюється саме з ароматом ніжної домашньої випічки, приготовленої в духовці.

Духовки -це  прилади, які відносяться до сегменту великої побутової техніки для кухонного використання. Вони призначаються для випікання всіляких страв, в тому числі борошняних виробів, м'яса, запікання картоплі та інших овочів. На сучасному ринку побутових приладів представлено широке розмаїття техніки даного функціоналу. Кожна модель має індивідуальні технічні характеристики і оптимально підходить для певного типу використання.

Особливо високою популярністю стали користуватися вбудовані моделі. Вони характеризуються досить компактними габаритами і можуть вміщуватися в приміщення з обмеженим метражем. Це і стало основною перевагою, завдяки якому на них стали звертати увагу багато покупців.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані