Мишка GAMEMAX GX9 Black - AT211543 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка GAMEMAX GX9 Black - AT211543 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мишка GAMEMAX GX9 Black
Мишка GAMEMAX GX9 Black
Мишка GAMEMAX GX9 Black
Мишка GAMEMAX GX9 Black
Мишка GAMEMAX GX9 Black
Мишка GAMEMAX GX9 Black

Мишка GAMEMAX GX9 Black - AT211543

Код товару: AT211543
Немає в наявності
Короткий опис:
Технологія сенсора A3050, Кількість кнопок 10, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 4000 dpi, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GAMEMAX
Технологія сенсору A3050
Тип Проводные, Геймерские
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 4000 dpi
Тип сенсора оптический
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки боковые
Додаткові функції настраиваемая форма
Разрешение (min) 1000 dpi
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Особливості подсветка
Колір Чорний
Опис

Придбати Мишка GAMEMAX GX9 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Мишка GAMEMAX GX9 Black

Це ігрова миша з високою роздільною здатністю, вона має більш високу точність у порівнянні зі звичайними оптичними мишками, що забезпечує точний контроль над кожним рухом курсору.

Оптична технологія дає змогу маніпулятору працювати на більшості поверхонь, включаючи пластмасу і дерево. Миша прекрасно доповнить будь-який сучасний комп'ютер. Ця провідна миша з сучасним профилированием призначена для настільних комп'ютерів і ноутбуків. Тихе колесо прокрутки і спеціальне покриття забезпечують надзвичайно високий рівень комфорту. Завдяки ергономічній формі миша відмінно лежить в руці.

Миші - один з основних інструментів для управління комп'ютером. Її основні функції полягають в наведенні на предмет, відкриття папок чи інших дій. Зараз їх випускається величезна різноманітність, що дозволяє підібрати девайс за своїми уподобаннями та його призначенню.

Асортимент приладу для ПК дуже широкий і різноманітний. Вибирати мишу можна за зовнішнім виглядом, формою, призначенням, типу підключення. За останнім критерієм товар поділяється на дві категорії: провідні; бездротові.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані