Килимок Acer Predator PMP720 (XL) (NP.MSP11.007) - AT211548 - купити Килимки в Києві й Україні, доступні ціни на Килимок Acer Predator PMP720 (XL) (NP.MSP11.007) - AT211548 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Килимок Acer Predator PMP720 (XL) (NP.MSP11.007)

Килимок Acer Predator PMP720 (XL) (NP.MSP11.007) - AT211548

Код товару: AT211548
Немає в наявності
Короткий опис:
Розміри 930х300х3 мм, Матеріал гума + тканина, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Розмір 930х300х3 мм
Матеріал резина + ткань
Колір Чорний
Виробник Acer
Опис

Придбати Килимок Acer Predator PMP720 (XL) (NP.MSP11.007) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Килимок Acer Predator PMP720 (XL) (NP.MSP11.007)

Acer Predator Mouse Pad - це ігровий килимок, який відповідає вимогам професійних геймерів. Виготовлений на основі з каучуку, тому забезпечує гладке ковзання мишки. Також нижня сторона поверхні має спеціальним покриттям, яке не дає ковзати по столу самому килимку, що забезпечує повний контроль геймером своїх дій. Варто відзначити, що килимок виготовлений в цікавому дизайні, який відповідає стилю ігровий лінійці Predator. Нехай твоя амуніція буде кращою, а сутички завершуються ефектною перемогою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані