Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01 - AT211570 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01 - AT211570 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01
Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01
Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01
Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01

Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01 - AT211570

Код товару: AT211570
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, Конструкція мембранна, Інтерфейс підключення USB, Формат клавіатури числова (нампад), Колір чорна, Призначення для ПК,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Формат клавиатуры числовая (нампад)
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Количество клавиш 20
Длина шнура 1,5 м
Розміри 128 x 88 x 23 мм
Виробник GEMBIRD
Опис

Придбати Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура GEMBIRD KPD-U-01

Більшість невеликих ноутбуків не оснащені цифровим блоком, проте, коли ви працюєте з електронними таблицями, бухгалтерськими або фінансовими додатками, він є незамінним. Для тих, кому не вистачає цифрового блоку на своєму ноутбуці, зовнішній блок пропонує практичне рішення. Особливості: Компактний дизайн. Ідеально підходить для електронних таблиць, бухгалтерських або фінансових додатків. Підходить для будь-якого ПК або ноутбука.

Одна з головних складових комп'ютера, що дозволяє нормально за ним працювати, це клавіатура змінного типу. У стаціонарному варіанті ПК можна легко змінити цей елемент, так як він найчастіше підключається за допомогою USB отвори або Bluetooth сполученням. З ноутбуками справа йде трохи складніше, але при бажанні і достатній кількості фінансів можна поміняти стандартну клавіатуру на бажану.

Класифікація клавіатур. Систематизувати виріб можна за різними критеріями, але більшість виробників представляють покупцям два типу, засновані на принципі роботи: Мембранні. Вони мають гнучку конструкцією. При натисканні на клавішу, вона замикає контакти на друкованій платі. Це бюджетний варіант плати, але він не характеризується довговічністю. Мембрана втрачає еластичність, що призводить до поганого натискання клавіш. Відчуття і звук від такого процесу був, але контакти не замкнулися.

Механічні. Це найдавніший вид пристрою, але це не означає, що його принцип роботи застарів. На сьогодні вони вважаються еталонами якості, так як вони дійсно довговічні і можуть витримати близько 50 млн. Натискань. Весь період експлуатації на клавіші комфортно натискати, вони не западають, практично не стираються і самі по собі зручні. Є 4 механізму роботи механічного типу пристрою і відрізняються вони зусиллям натискання, тактильними відчуттями, глибиною входу клавіші і звуком.

Розрізняти прилади можна і за типом введення інформації. Вони бувають з коротким і довгим кроком натискання. Перший тип характеризується високою швидкістю і зручністю набору тексту. За принципом будови корпусу клавіатури для комп'ютера бувають стандартними АТ моделями, ергономічними панелями і гнучкими приладами.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані