Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI - AT211862 - купити Транспорт в Києві й Україні, доступні ціни на Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI - AT211862 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI
Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI
Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI

Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI - AT211862

Код товару: AT211862
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Глибина 38 см, Максимальне завантаження 6 кг, Тип завантаження фронтальне завантаження, Тип автомат, Кількість програм 14, Спосіб установки окремостоячий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Ширина 59.5 см
Висота 84.5 см
Тип автомат
Глибина 38 см
Максимальная загрузка 6 кг
Тип загрузки фронтальная загрузка
Количество программ 14
Спосіб установки окремостояща
Колір корпусу White
Класс стирки B
Класс энергопотребления A+++
Класс отжима B
Количество оборотов 1200 об/мин
Потребляемая мощность 0.62 кВт/час
Потребление воды 45.45 л
Программы стирки шерстяные изделия, шелк, хлопок, спорт, синтетика, полоскания, отжим, джинсы, детские вещи, деликатная стирка, гипоаллергенная с
Функції удаление пятен, старт/пауза, слив, предварительная стирка, отсрочка стирки, обработка паром, легкая глажка, замачивание, выбор т
Особливості контроль пенообразования, контроль дисбаланса, защита от сминания, защита от протечек, замок от детей, дополнительное полоскание
Цвет дверцы Чорний
Виробник ELECTROLUX
Вага 52.5
Опис

Придбати Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Пральна машина ELECTROLUX EW6S3R26SI

Пральна машина компактна PerfectCare 600 з системою SensiCare коригує тривалість програми згідно з розмірами завантаження, економлячи електрику і воду і не допускаючи перепирання одягу.
Це забезпечує максимум економії навіть для найменших завантажень, а її компактність економить місце без шкоди для міцності та якості догляду за білизною.

Програма Антиаллергия + Пар
Антиалергія + Пар — це високопродуктивний цикл прання для видалення алергенів і бактерій з повсякденних речей.
Це дозволяє вам насолоджуватися гігієнічною чистотою і свіжістю.

SensiCare
Датчики автоматично налаштовують параметри циклу за величиною завантаження протягом першої хвилини, щоб зменшити час, енергію і використану воду.

Woolmark
Пральні машини Electrolux мають сертифікат Woolmark blue і здатні піклуватися про шерсть краще, ніж будь-хто інший.

Timemanager
Програма дозволяє регулювати тривалість циклу прання до вашого графіку, зменшуючи тривалість, не завдаючи шкоди продуктивності або споживанню енергії.

Пауза + Додати речі
Призупиніть цикл прання, щоб додати забуті речі, поки рівень води все ще знаходиться нижче лінії дверцята. Додавання зручності, без шкоди для догляду.

UltraCare
Кожна ниточка залишається м'якою. Прання за пранням. Система UltraCare попередньо змішує миючі засоби для швидкого, ретельного очищення. Попередньо змішаний пом'якшувач проникає в кожну ниточку тканини. Миючий засіб і пом'якшувач попередньо змішується і активується водою перед входом в барабан, гарантуючи, що кожне волокно буде досягнуто і очищене.

Програма " Денім"
Джинсова тканина славиться своєю міцністю, але якщо ви хочете, щоб речі з деніму надовго зберегли первісний вигляд, їм потрібен особливий догляд — особливо моделям з принтами, кольору індиго або яскравих відтінків. Режим прання "Денім".

Програма " Дитяча білизна"
Цикл делікатного догляду, який підійде для дитячих речей. Великий обсяг води і дбайливі обертання барабана на етапі прання захищають колір і волокна тканини.

Функція SoftPlus
Завдяки опції SoftPlus пом'якшувач для тканин рівномірно розподіляється по білизні і глибоко проникає в волокна тканин, сприяючи ідеальної м'якості.

LifeStyle (PerfectCare Collection)
Можливо, ви вважаєте, що ніхто не подбає про ваш одяг краще, ніж професіонали, що домашнє прання тільки забирає час і не забезпечує потрібного догляду. З Electrolux ви можете досягати професійних результатів навіть вдома.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані