Телевізор Ergo LE40CT5520AK - AT211877 - купити Телевізори в Києві й Україні, доступні ціни на Телевізор Ergo LE40CT5520AK - AT211877 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Телевізор Ergo LE40CT5520AK
Телевізор Ergo LE40CT5520AK
Телевізор Ergo LE40CT5520AK

Телевізор Ergo LE40CT5520AK - AT211877

Код товару: AT211877
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ экрану 40", Роздільна здатність екрану 1920 x 1080, Підтримка Smart TV так, Тип тюнеру цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C, цифровий DVB-T2, VESA VESA (200x200мм), Колір панелі чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Диагональ экрана 40
Тип телевизора с Wi-Fi, Smart TV, LED - телевизор
Тип тюнера цифровой DVB-T2, цифровой DVB-S2, цифровой DVB-C
Цвет панели Чорний
VESA VESA (200x200мм)
Тип матриці VA
Время отклика матрицы 8мс
Мощность динамиков 2 х 6 Вт
Інтерфейси підключення Scart, D-sub, 3 х HDMI, Headphone, CI, 2 х USB, 1 х RJ-45
Операційна система Android 7.0
Энергопотребление 74 Вт
CPU ARM Cortex-A53 quad core
DDR 1G
Flash Memory 8G
Размеры с подставкой 910.7 х 567.7 х 189.6 мм
Размеры без подставки 910.7 х 527.9 х 80.2 мм
Вес с подставкой 5.27 кг
Частота обновления 60Гц
Підтримувані формати XVID, VP9, VP8, MPEG-4, MPEG-2, MPEG-1, H.265, H.264, H.263
Разрешение экрана Full HD (1920x1080)
Опис

Придбати Телевізор Ergo LE40CT5520AK Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Телевізор Ergo LE40CT5520AK

Модель LE40CT5520A об'єднала в собі витонченість, стиль і ергономічність. Широкий, однак надтонкий екран обрамлений чорним пластиковим корпусом. Телевізор можна встановлювати на горизонтальній поверхні завдяки зручним ніжок або ж повісити на стіну за допомогою роз'ємів під кронштейни формату VESA 200x100.

40-дюймовий дисплей виконаний по VA технології. Він має високу роздільну здатність і забезпечує реалістичне яскраве зображення. Широкий кут огляду дає можливість отримати максимум задоволення від перегляду медіа-контенту.

Smart TV

Smart TV під управлінням ОС Android 7.1 і оперативної пам'яті 1 ГБ працює швидко, надаючи доступ до фільмів і передач в найкращій якості. Вбудований накопичувач на 8 ГБ дає можливість зберігати файли різних форматів, а також додатки, завантажені з Google Play.

Спеціальні можливості для перегляду улюбленого відео

Головна особливість LE40CT5520A - додаток YouTube, розроблене спеціально для телевізорів ERGO. Підключивши телевізор і смартфон до однієї WI-FI мережі можна переглядати відео з гаджета, навіть якщо він знаходиться в сплячому режимі. Також можна переглядати відео з декількох смартфонів одночасно і самостійно формувати контент, виставляючи відео в будь-якій послідовності.

Цифрове телебачення без зайвих витрат

Вбудований тюнер DVB-T2 / S2 дозволяє без додаткових пристосувань і тільки за допомогою звичайної антени приймати цифрове ефірне телебачення високої якості в будь-якому місті України.

ERGO - український бренд споживчої електроніки.

У 2007 році на українському ринку цифрової техніки з'явився новий бренд ERGO, який став продовжувачем торгової марки фототехніки UFO.

Постійне розширення асортименту товарів високої якості, використання нововведень в розробці техніки, зробило ім'я ERGO шановним брендом.

На сьогоднішній день ERGO:

лідер з продажу навушників і гарнітур в Україні

п'ята з продажу марка телевізорів в Україні

це більше 200 товарних найменувань в п'яти продуктових напрямках

це якісна і надійна техніка з оптимальним набором smart функцій

це невпинне розвиток і поліпшення

Торгова марка Ergo належить концерну під назвою Network Selects. Штаб-квартира даного англійського концерну розташована в Лондоні, виробничі майданчики знаходяться на території Китаю, Туреччини та Тайваню, а дослідні та логістичні центри - в Гонконзі. Бренд Ergo був зареєстрований в 2007 році. Торгова марка створювалася як доповнення до вже добре відомому на ринку бренду UFO, який також належав Network Selects.

Продукція під логотипом UFO ставилася переважно до утилітарного і бюджетного класу, тому, для розширення популярності і присутності на ринку, компанія Network Selects замість вкладень в існуючий бренд, прийняла рішення про створення абсолютно нового. Асортимент продукції, що реалізується під торговим знаком Ergo, неймовірно широкий і складається з високоякісного фото- і відеоборудованія і аксесуарів, DECT-телефонії, портативної і мобільної електроніки, DVD-плеєрів, LCD телевізорів, комп'ютерної периферії, навушників, GPS-навігаторів, дрібної і крупної побутової техніки та багато чого іншого.

Всі продукти від Ergo характеризуються гідною якістю при цілком демократичною ціною. Ім'я бренду утворено від слова «Ergonomics», що означає «ергономіка» і дає повну характеристику пристроїв від Ergo - мінімум деталей, нічого зайвого, тільки простота і зручність експлуатації.

Ergo - нова швидко розвивається торгова марка в Україні, що пропонує своїм клієнтам високоякісне цифрове фото і відео устаткування, портативну DVD, TV техніку і DECT-телефонію, побутову техніку. Торгова марка Ergo є власністю компанііNetwork Selects Ltd. (Лондон, Велика Британія).

Стратегічне планування і робота компанії в цілому здійснюється в головному офісі в Лондоні. Дослідження, розробку технологій та логістику здійснює офіс, розташований в Гонконзі. Заводи, які займаються виробництвом продукції Ergo, знаходяться в Тайвані, Китаї та Туреччині.

Продукція Ergo добре себе зарекомендувала на ринках Західної і Східної Європи, Америки і Азії. В даний час торгова марка Ergo розвивається в наступних напрямках: електронні книги, цифрові фото- і відеокамери, портативні і домашні DVD-плеєри, MP3-плеєри та навушники, цифрові фоторамки, DECT-телефони, GPS-навігатори, LCD і CRT-телевізори, дрібна побутова техніка, велика побутова техніка, кліматична техніка.

Спектр продукції Ergo задовольняє потреби покупців в надійної і доступної техніці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані