Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964) - AT211894 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964) - AT211894 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964)
Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964)
Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964)

Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964) - AT211894

Код товару: AT211894
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Wi-Fi, Bluetooth 3.0, Діагональ дисплея 0.96", Форма годинника квадратні, Тип індикації цифровий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UWatch
Тип взрослые
Діагональ дисплея 0.95
Совместимая ОС iOS, Android
Інтерфейси підключення Wi-Fi, Bluetooth 3.0
Навигация GPS
Оперативная память 128 МБ
Форма часов квадратная
Тип матриці OLED
Колір корпусу Чорний
Тип индикации цифровой
Вбудована пам'ять 64 МБ
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 320x240
Модель процессора MediaTek MT6261
Время автономной работы до до 6 дней
Оснащение шагомер, встроенный микрофон, встроенный динамик
Уведомления потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, вызовы, SMS
Мониторинг пройденного расстояния, отслеживание сна
Матеріал корпусу пластик
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 36 мм
Высота корпуса 57 мм
Толщина корпуса 13 мм
Вага 41 г
Додаткові функції вибрация
Емкость аккумулятора 400 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник UWatch D99 Black (F_54964) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Розумний годинник - це компактне розширення обсягу вашої мобільності і функціональності. Він є прекрасним помічником в будь-якому місці і в будь-який час.

UWatch D99 - смарт годинник з безліччю встановлених фітнес додатків. Функція моніторингу сну дозволяє визначити загальну тривалість, якість сну і рівні сну. За допомогою шагомера ви зможете моніторити свою активність в денний час.

Отримані дані допоможуть вам стежити за своєю фізичною формою без виснажливих походів по спортзалах. Годинник підтримує синхронізацію зі android пристроями. При підключенні годинник до смартфону по bluetooth, на смарт годинник UWatch D99  буде відображатися всі повідомлення, що надходять на телефон.

Так само ви зможете приймати виклики і відповідати на дзвінки не дістаючи телефон з кишені або сумки. Але UWatch D99  це не тільки гаджет-компаньйон. Слот під сім карту дозволяє використовувати дану модель смарт годин як самостійний пристрій, що робить їх універсальним аксесуаром для будь-якої людини.

Smart Wаtch або розумні годинник - це гаджет майбутнього. Компактний комп'ютеризований пристрій кріпиться до руки за допомогою ремінця, візуально імітуючи звичний годинниковий механізм. Але потенціал такого аксесуара в рази ширше: з його допомогою можна дзвонити, вимірювати пульс, підраховувати кількість калорій в їжі і т.д.

Як вибрати смарт-годинник? Розумний годинник став справжнім трендом останніх кількох років, але не кожен знає, що це і як ним правильно користуватися. Для чого потрібний розумний годинник? Якими б навороченими функціями не володів smart wаtch, перше їхнє призначення - показувати час. Ультрамодний циферблат красиво виглядає на руці, підкреслюючи сучасність і стиль власника.

На сьогоднішній день розумнийгодинник здатний не тільки показувати час, а й сповіщати про вхідні дзвінки й повідомлення, вимірювати пульс, відстежувати геолокаційні дані, рахувати кроки, вимірювати пройдену дистанцію і багато іншого. При цьому, годинник обов'язково повинний бути легким і максимально міцним, щоб не створювати зайвий дискомфорт своєму власникові і мати можливість протистояти різних умов зовнішнього середовища.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані