Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046) - AT211898 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046) - AT211898 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046)
Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046)
Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046)

Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046) - AT211898

Код товару: AT211898
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дитячі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Bluetooth 4.0, Діагональ дисплея 0.96", Форма годинника квадратні, Тип індикації цифровий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UWatch
Тип детские
Діагональ дисплея 0.95
Совместимая ОС iOS, Android
Інтерфейси підключення Bluetooth
Навигация GPS
Форма часов квадратная
Колір корпусу хакі
Тип индикации цифровой
Цвет ремешка хакі
Роздільна здатність 128x64
Модель процессора MediaTek MT6261
Тип аккумулятора Li-Ion
Оснащение шагомер, датчик снятия с руки, встроенный микрофон, встроенный динамик
Уведомления электронная почта, социальные сети, события календаря, потеря связи с устройством, низкий заряд гаджета, напоминания, вызовы, SM
Мониторинг удаленное прослушивание звука, пройденного расстояния, количество сожженных калорий, Geo-зоны
Матеріал корпусу пластик
Материал ремешка силикон
Ширина корпуса 31 мм
Высота корпуса 52 мм
Толщина корпуса 11.8 мм
Вага 35 г
Додаткові функції функция поиска часов, вибрация, SOS
Емкость аккумулятора 400 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Military (F_53046) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch 

Розумний дитячий годинник з GPS трекером відрізняє наявність GPS трекера, дозволяє батькам визначити місцезнаходження дитини. Крім того, вони оснащені кнопкою SOS для здійснення екстреного виклику на запрограмовані телефонні номери, як з ініціативи дитини, так і при виникненні нештатної ситуації - зняття годин з руки, або вихід за межі встановлених меж.

Відстеження місця розташування. Ви завжди знаєте де знаходиться ваша дитина. Завдяки вбудованому GPS-трекера (маячки стеження) місце розташування дитини відображається на карті в спеціальному безкоштовному додатку для вашого смартфона.

Ви можете знати, що відбувається з вашою дитиною, якщо телефон знаходиться в режимі тихого дзвінка: коли зв'язок працює в односторонньому режимі (ви чуєте дитини, а він вас немає), а також ви чуєте, що відбувається навколо дитини і в разі чого, вчасно вжити необхідних заходів. Історія всіх переміщень дитини за останні 30 днів.

Здійснення дзвінків. Розумні дитячі можуть замінити дитині телефон. Телефонний довідник на 10 заданих номерів. Для підключення до мережі, необхідно втавіть звичайну МІКРО сім-карту в годинник.

Датчик зняття годинника з руки. На зворотному боці годинника є датчик. Як тільки дитина зніме годинник, Ви отримаєте повідомлення про зняття. Кнопка виклику допомоги. Годинники оснащені спеціальною кнопкою тривоги, якої дитина може скористатися, якщо його життю загрожуватиме небезпека. Кнопка SOS дозволить уникнути нещасть. Дистанційне прослушка годин. Ви зможете непомітно послухати, що відбувається навколо дитини, чи добре з ним звертаються вчитель або няня.

U.Watches - це сучасний бренд стильних і ергономічних годин, головна особливість яких криється у винятковій якості виробів. Кожна модель U.Watches підкреслюють унікальність образу і бездоганний смак свого власника. Рецепт успіху U.Watches заснований на простій філософії - краща якість і дизайн за доступною ціною.

На всіх етапах виробництва годин U.Watches пильна увага приділяється двом головним аспектам - чудовому дизайну виробів і винятковій якості всіх елементів, від корпусів і ременів, до деталей механізмів. Ці стильні і безвідмовні годинник служать постійним джерелом радості для своїх власників, кожен день роблячи їх чарівними.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані