Соковижималка CUISINART CCJ210E - AT211935 - купити Соковижималки в Києві й Україні, доступні ціни на Соковижималка CUISINART CCJ210E - AT211935 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Соковижималка CUISINART CCJ210E
Соковижималка CUISINART CCJ210E
Соковижималка CUISINART CCJ210E
Соковижималка CUISINART CCJ210E
Соковижималка CUISINART CCJ210E

Соковижималка CUISINART CCJ210E - AT211935

Код товару: AT211935
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип для цитрусових (цитрус-прес), Потужність 100 Вт, Об'єм резервуару для жмиху н/д, Об'єм резервуару для соку без резервуару, Кількість швидкостей 1, Колір чорний/сріблястий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип для цитрусовых (цитрус-пресс)
Объем резервуара для сока без резервуара
Потужність 100 Вт
Колір черный/серебристый
Виробник CUISINART
Опис

Придбати Соковижималка CUISINART CCJ210E Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Здоров'я завжди має бути в пріоритеті, особливо при купівлі техніки для дому та кухні. Домашня соковижималка Cuisinart CCJ210E дозволяє готувати фреші з цитрусових, зберігаючи максимальну кількість вітамінів, так необхідних для здоров'я вас і вашої родини. Грейпфрутовий, апельсиновий, лаймовий, лимонний сік - природне джерело вітаміну С і В, а також корисних елементів. Зміцнити імунну та серцево-судинну систему допоможе соковижималка Cuisinart CCJ210E, завдяки максимальному віджиму м'якоті.

Складається соковижималка з динамічної центрифуги для віджимання м'якоті і спеціального носика, який подає сік прямо в стакан. Таке співвідношення дає можливість віджати Cuisinart CCJ210E оптимальну кількість соку. Центрифуга дозволяє якісно віджимати сік, не залишаючи зайвого в відпрацьованої м'якоті.

З огляду на можливості і ціну моделі, Cuisinart CCJ210E - дійсно найкраща соковижималка в своєму класі. Дана модель дуже легка в експлуатації і управлінні. За допомогою всього однієї кнопки можна включати і вимикати апарат.

Дуже важливо, що працювати з цією моделлю легко і робоче місце залишається чистим і акуратним, і після буде потрібно мінімум зусиль для прибирання. Сік не проливається мимо, так як є ця функція захищає від утворення крапель на час заміни ємностей. Сумний контейнер для м'якоті, як і глечик для рідини досить просто обполоснути гарячою водою.

Соковижималка Cuisinart CCJ210E запропонуйте ще чимало корисних властивостей. Тиха робота двигуна невеликої потужності не споживає забагато електроенергії, відсутність шуму не буде відволікати домашніх від їхніх занять. Цей телефон з екологічно чистих нетоксичних матеріалів, а значить не шкодить здоров'ю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані