Морозивниця CUISINART ICE40BCE - AT211936 - купити Морозивниці в Києві й Україні, доступні ціни на Морозивниця CUISINART ICE40BCE - AT211936 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Морозивниця CUISINART ICE40BCE
Морозивниця CUISINART ICE40BCE
Морозивниця CUISINART ICE40BCE
Морозивниця CUISINART ICE40BCE
Морозивниця CUISINART ICE40BCE
Морозивниця CUISINART ICE40BCE

Морозивниця CUISINART ICE40BCE - AT211936

Код товару: AT211936
Немає в наявності
Короткий опис:
Потужність 50 Вт, Об'єм 2 л, Габарити 22х26х14 см, Вага 5 кг, Колір металік,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Колір Металлик
Вага 5 кг
Потужність 50 Вт
Об`єм 2 л
Габарити 22х26х14 см
Виробник CUISINART
Опис

Придбати Морозивниця CUISINART ICE40BCE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Cuisinart ICE40BCE ідеально підходить для приготування холодного і всіма улюбленого з дитинства морозива в домашніх умовах. З такою виготовлення морозива, Ви зможете радувати ласощами себе і своїх близьких протягом усього року. Напівавтоматична модель, потужністю 50 Вт, здатна за короткий час приготувати 2 кг смачного і холодного натурального десерту.

Завдяки наявності двох чаш, об'ємом по 1 л кожна, Ви швидко і легко приготуєте кілька порцій смачного і різноманітного морозива, при цьому Ваша участь буде мінімальним. До того ж Cuisinart ICE40BCE має якісне виконання, тому навіть при постійній і активній експлуатації, Ви зможете розраховувати на його тривалий термін служби.

Технічні особливості. Модель має дві об'ємні чаші, в яких можна одночасно готувати два види морозива з різними смаками. Прозора кришка надає можливість швидкого доступу для додавання інгредієнтів і добавок в процесі приготування. Перед початком приготування чаші слід потримати в морозилці. Далі до роботи приступають інтегровані мішалки, яким під силу добитися виключно ніжної консистенції.

Управляти виготовлення морозива надзвичайно просто: на передній панелі розташовані кнопки, які активують мішалки. Досить лише завантажити всі компоненти і натиснути потрібну кнопку. Через заданий проміжок часу ваше морозиво готово!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані