Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013) - AT212307 - купити Пилососи в Києві й Україні, доступні ціни на Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013) - AT212307 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013)
Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013)
Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013)
Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013)
Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013)

Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013) - AT212307

Код товару: AT212307
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип пилососа з мішком, Тип пилозбірника мішок, Тип прибирання суха, Тип керування на корпусі, Потужність мотора 2000 Вт, Потужність всмоктування 425 Вт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник THOMAS
Тип пылесоса с мешком
Тип уборки сухая
Тип пылесборника мешок
Тип управления на корпусе
Мощность мотора 2000 Вт
Фильтр на выходе Blue CleanAir HEPA 13
Емкость пылесборника 3.5 л
Длина шнура 10 м
Рабочий радиус 13 м
Насадки (в комплекте) 5
Розмір 420 х 250 х 230 мм
Вага 4.7
Колір серый, розовый
Мощность всасывания 425 Вт
Уровень шума 70 dB
Опис

Придбати Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Потужний пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013) забезпечує якісне і швидке сухе прибирання. У комплекті йдуть інноваційні насадки (насадка для підлоги / килимів c зручною ножною кнопкою і LED-підсвіткою, насадка для очищення матраців, щілинна насадка, насадка для м'яких меблів, м'яка насадка-пензлик для полірованої меблів, книг, апаратури і т.д.) , які надають широкі можливості. Дизайн основного корпусу має пісочний колір (цукру) з рожевим бампером. Сила всмоктування дорівнює 425 Вт, при максимальній потужності у 2000 Вт. Така потужність забезпечує легке прибирання не тільки в приміщенні, а й дозволяє чистити апаратуру і меблі.


Спеціальна конструкція роликів дозволяє крутитися на 360 °, парковка має два зручних положення зберігання, змотування шнура здійснюватися автоматично. На двигун встановлюється фільтр захисту, а для утримання дрібних часток використовується фільтр - Blue CleanAir HEPA 13. Шість змінних мішків для пилу MicroPor® йдуть в комплекті і володіють поглиначем запахів. Пилозбірник розрахований на об'єм 3,5 літра. Індикатори зміни пилового мішка і зміни фільтра дозволяють вчасно їх міняти. Пилосос THOMAS SMART TOUCH STYLE (784013) має електронне регулювання сили всмоктування, а також механічну. Кріплення Vario-Clip дозволяє розміщувати аксесуари прямо на телескопічною трубі і корпусі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані