Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E6 Black - AT212324 - купити Зчитувачі безконтактних карток в Києві й Україні, доступні ціни на Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E6 Black - AT212324 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E6 Black

Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E6 Black - AT212324

Код товару: AT212324
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип установки зовнішній, внутрішній, Підтримка стандартів карт EM-Marine, Індикація світлова, звукова, Колір чорний, Дальність зчитування 10 см, Робоча частота 125 кГц,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип установки наружный, внутренний
Поддержка стандартов карт EM-Marine
Індикація світлова, звукова
Колір Чорний
Дальность считывания 10 см
Рабочая частота 125 кГц
Живлення DC 12В/50мА
Матеріал корпусу пластик
Температурный режим -30°C ~ +50°C
Розміри 45x120x18 мм
Виробник Partizan
Опис

Придбати Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E6 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зчитувач безконтактних карт Partizan PAR-E6 Black

Зчитувач для систем контролю і управління доступом Partizan PAR-E6 Black володіє невеликими розмірами і акуратним зовнішнім виглядом. Пристрій відмінно підходить як для внутрішньої, так і зовнішньої установки.

Надійний корпус зі ступенем захисту IP66 запобігає потраплянню пилу і вологи всередину корпусу. PAR-E6 Black працює з картами доступу Proximity і забезпечує дальність зчитування до 10 см від поверхні. До решти особливостям моделі відноситься ASK модуляція і робоча частота з показником 125 кГц.

Для зв'язку використовується інтерфейс Wiegand26. Крім усього цього, пристрій наділене світлодіодним і звуковою індикацією. PAR-E6 Black легко встановлюється на будь-яку поверхню і харчується від джерела постійного струму 8 - 15 В. Споживання струму не перевищує 50 мА.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані