Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370) - AT212339 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370) - AT212339 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370)
Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370)
Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370)

Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370) - AT212339

Код товару: AT212339
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал підошви SoftGlide, Безпека й захист система захисту від накипу, протикрапельна система, Колір блакитний, білий, Потужність 2350 Вт, Підключення провідне, Об'єм резервуара 1.2 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Материал подошвы SoftGlide
Безопасность и защита система защиты от накипи, противокапельная система
Колір голубой, белый
Потужність 2350 Вт
Подключение провідне
Объем резервуара 1.2 л
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Парова станція ELECTROLUX EDBS 3370 (EDBS3370)

Ефективний пар і готовність до роботи всього за 90 секунд спільно з технологією Thermo Block допоможуть Вам подбати про Вашу одязі. Керамічна підошва Soft Glide. Керамічна підошва Soft Glide з 84 отворами для пари забезпечує рівномірний розподіл тепла і пара для ідеального прасування.

Інтуїтивно зрозумілий дисплей. Дисплей з чіткими аудіо сигналами і світлодіодними індикаторами дозволяє управляти пристроєм на інтуїтивно зрозумілому рівні. Індикатор гарячої підошви. За допомогою індикатора нагріву підошви ThermoSafe ™ Ви завжди будете знати, коли праска готова до використання і безпечного приміщенню на зберігання.

Вертикальне відпарювання. З потужним викидом пари ви зможете розгладити складки як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні. Функція вертикального відпарювання прекрасно підійде для обробки паром штор, костюмів, суконь і делікатних тканин прямо на вішалці.

Система захисту від накипу. Вбудована система захисту від накипу забезпечить тривалий термін служби вашого праски, видаливши з води всю накип. Ніяких клопотів з видаленням накипу! Індикатор. Вкаже, коли праска нагрівається і коли готовий до використання. Розпилювач. Рівномірно зволожує тканину.

Для сучасних господинь незамінним приладом в будинку стане парова станція - агрегат, що складається з праски і парогенератора для горизонтальної та вертикальної прасування. Техніка прискорює цю домашнє завдання, покращує якість процесу.

Серед пропозицій виробників є прилади з різними показниками потужності, силою подачі пари, з додатковим функціоналом для максимально комфортного прасування. Сучасна прасувальна парова станція являє собою прилад, що складається з праски і парогенератора. Прилад призначений для швидкого і якісного прасування.

Ця професійна техніка призначена для побутового використання. У резервуар наливається вода, яка нагрівається, перетворюється на пару і надходить через сполучний шланг до праски.

Через спеціальні отвори пар під тиском розгладжує речі. Залежно від потужності, яка забезпечує подачу пара, ваги агрегату, обсягу резервуара і інших нюансів визначається швидкість, зручність і якість прасування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані