Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow - AT212358 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow - AT212358 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow
Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow
Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow
Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow
Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow
Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow

Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow - AT212358

Код товару: AT212358
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 2.4", Оперативна пам'ять 32 Mb, Ємність акумулятора 800 mAh, Вбудована пам'ять 32 Mb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bravis
Оперативная память 32 МБ
Вбудована пам'ять 32 МБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G
Беспроводные подключения Bluetooth
Основная камера 0.3 Mpx
Операційна система без операційної системи
Колір желтый
Форм-фактор моноблок
Формат SIM-карты Mini
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 16 Gb
Мультимедиа музыкальный плеер, FM-радио
Органайзер часы, телефонная книга, калькулятор, календарь, будильник
Інтерфейси і підключення microUSB, audio 3.5 мм
Особливості ліхтарик
Матеріал корпусу пластик
Размеры (мм) 127.5 x 50.4 x 9.7 мм
Вага 78 грамм
Разрешение экрана 240x320
Емкость аккумулятора 800 mAh
Опис

Придбати Мобільний телефон Bravis C246 Fruit Yellow Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Модель Bravis C246 Fruit виконана в класичному форм-факторі і оснащена всіма основними функціями. Телефон підтримує 2 SIM-карти, ви можете одночасно користуватися послугами різних операторів зв'язку, поєднуючи оптимальні для себе тарифи, розділяючи робочі та особисті контакти.

Bravis C246 Fruit оснащений 2.4 '' дисплеєм з роздільною здатністю 240x320 пікселів, який відмінно справляється з відображенням текстової інформації і зберігає читаність навіть при яскравому освітленні. З розваг в телефоні стоїть наявністю: ліхтар, аудіо / відео плеєр, калькулятор, будильник, файл менеджер, ігри, інше, а також Bluetooth. Телефон підійде тим користувачам, хто відмовляється від наворочених і дорогих смартфонів на користь недорогих, але якісних і надійних бюджетних "дзвонилок".

Слово «моноблок» означає особливий вид корпусу, який не містить рухомих деталей. Саме такий пристрій вважається найбільш надійним і довговічним. Настільки класичний спосіб виконання популярний завжди. Такий пристрій використовувати дуже просто і комфортно. Один з перших подібних апаратів був випущений Motorola в 1973 році. Протягом двох наступних 10-ти річчя практично всі мобільні пристрої продовжували розроблятися з одним і тим же форм-фактором.

Найперші були вельми громіздкими, а тому отримали в народі різні прізвиська (на кшталт «цеглина»). Сьогодні це високотехнологічні, витончені і стильні пристрої. Отже, ми з'ясували, що таке телефон моноблок. Клавіатура в таких сучасних пристроях розташовується зазвичай прямо під екраном. Новинки з бічної клавіатурою (наприклад, від фірми Nokia) не заслужили такої ж популярності.

Ще кілька років тому багато компаній також випускали фліпи - пристрої з відкидною кришкою. Чому компанії воліють випускати такі телефони, як моноблоки? Подібні пристрої немудрі і досить прості, що робить їх виробництво не надто дорогим. Зазвичай бюджетні моделі, в тому числі так звані сірі телефони, випускаються саме в формі класичного моноблока.

Більшість користувачів також вибирають звичні рішення - з огляду на, що, згідно зі статистикою, багатьох лякають нові технології, або їм просто не до того, щоб з ними розбиратися. Моноблоки надійні і зручні в експлуатації. Додамо, що, незважаючи на всю консервативність подібного форм-фактора, багато моноблочні конструкції можуть мати вельми оригінальний дизайн. На даний момент також дуже популярні сенсорні моноблоки.

Якщо ми цінуємо зручність і міцність, найкраще вибирати саме моноблок. Сьогодні такі апарати можна знайти як серед недорогих моделей, так і серед флагманів найбільших виробників. Незалежно від заробітку, дозволити собі пристрій з моноблочною конструкцією може кожен. Також немає обмежень по частині платформ.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані