Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03) - AT212383 - купити Міксери в Києві й Україні, доступні ціни на Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03) - AT212383 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03)
Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03)
Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03)
Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03)

Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03) - AT212383

Код товару: AT212383
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Потужність 200 Вт, Тип ручний, Насадки гаки для замішування тіста, вінчики, Кількість швидкостей 7 швидкостей, Кнопка від'єднання насадок так, Матеріал корпуса пластик,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 200 Вт
Тип ручной
Насадки крюки для замеса теста, венчики
Количество скоростей 7
Матеріал корпусу пластик
Виробник SCARLETT
Опис

Придбати Міксер SCARLETT SC HM 40S03 (SCHM40S03) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Легкий і зручний ручний міксер Scarlett SC-HM40S03 має ергономічний дизайн і просту в експлуатації конструкцію. З Scarlett SC-HM40S03 із задоволенням працюватиме будь-яка господиня, адже він має все необхідне, щоб полегшити процес збивання крему і замішування тіста.

Завдяки можливості вибору з семи швидкісних режимів можна з легкістю підібрати оптимальні умови для виконання практично будь-якої задачі. Допоможе в процесі експлуатації міксера світлова індикація його роботи, а також кнопка, яка допомагає швидко витягти насадки.

З комплектації Scarlett SC-HM40S03 варто відзначити наявність пари віночків для збивання і пари насадок для замішування тіста, які виконані з якісних і безпечних для здоров'я матеріалів і здатні прослужити великий термін навіть при постійній активній експлуатації.

Міксер - універсальне пристосування на кухні. За допомогою нього можна приготувати тісто на повітряний бісквіт, пишний омлет, пюре, крем і багато іншого. Основа роботи міксера - пара віночків, який обертаючись з величезною швидкістю, розбивають інгредієнти, перетворюючи їх в однорідну масу. Часто до блендеру додаються насадки у вигляді гаків, вони незамінні для приготування крутого тіста, наприклад, якщо потрібно замісити тісто на пиріжки чи на коржі для торта. Міксер ідеально збиває яйця, молоко, вершки, сметану і масло.

Існує два види міксерів - ручний і стаціонарний. Ручний утримується за допомогою ручки, тим самим користувач отримує можливість регулювати процес збивання самостійно. Швидкості в міксері можна перемикати, зазвичай є три швидкості. До стаціонарного міксера додається чаша, сам міксер можна або знімати, або відкидати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані