Блендер SCARLETT SC HB 42S08 (SCHB42S08) - AT212386 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер SCARLETT SC HB 42S08 (SCHB42S08) - AT212386 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Блендер SCARLETT SC HB 42S08 (SCHB42S08)

Блендер SCARLETT SC HB 42S08 (SCHB42S08) - AT212386

Код товару: AT212386
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 500 Вт, Матеріал ніжки блендера пластик, Кількість швидкостей 1, Функції подрібнення, змішування, Особливості леза з нержавіючої сталі,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Тип погружной
Потужність 500 Вт
Материал ножки блендера пластик
Функції смешивания, измельчения
Особливості лезвия из нержавеющей стали
Колір White
Опис

Придбати Блендер SCARLETT SC HB 42S08 (SCHB42S08) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер погружного типу, від відомого бренду побутової техніки для дому. Він виготовлений з екологічних чистих матеріалів, які повністю безпечні для здоров'я, і ??не залишають після себе сторонніх присмаків і запахів на ваших продуктах.

Ручка виконана з пластика високої якості. Ножі зроблені з нержавіючої сталі. Даний блендер дуже добре зібраний, і прослужить вам не один рік. Якість його матеріалів забезпечить тривалий строк служби блендера, за який він не втратить своїх первинних властивостей.

Стаціонарний блендер має мотор потужністю 500 Вт. Під час роботи блендер не відтворює великого шуму і зайвих вібрацій. Його ручка має зручну і ергономічну форму. У поєднанні, всі ці деталі, роблять даний блендер комфортним у використанні.

Стаціонарний блендер дуже простий в експлуатації. Завдяки своїй розбірної конструкції, робочу частину можна просто зняти і помити в посудомийній машині. Він стане незамінним помічником на вашій кухні.

Блендери вже давно перестали бути прерогативою професійних ресторанних кухонь. Така техніка все частіше зустрічається в кожному будинку або квартирі. Цей кухонний девайс приносить багато користі для приготування їжі або напоїв, а також є абсолютно незамінним для готування найрізноманітніших страв.

Такі кухонні електроприлади допомагають готувати всілякі пюре, креми і коктейлі. З їх допомогою можна без найменших труднощів перебити продукти до однорідного стану. Існують деякі моделі, які орієнтовані на роботу з твердими продуктами. Наприклад, вони без зусиль зможуть подрібнити кубики льоду. Відмінною рисою таких пристроїв є можливість приготування їжі в досить невеликих кількостях, з чим впорається далеко не кожен комбайн.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані