Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43) - AT212397 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43) - AT212397 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43)
Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43)
Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43)
Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43)

Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43) - AT212397

Код товару: AT212397
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 700 Вт, Матеріал ніжки блендера метал, Кількість швидкостей 2, Міні-подрібнювач так, Ємність міні-подрібнювача, мл 500 мл,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Тип погружной
Потужність 700 Вт
Материал ножки блендера для металла
Насадки и ножи нож для измельчения, насадка-венчик, насадка-блендер
Матеріал корпусу пластик
Функції смешивания, измельчения, взбивания
Особливості эргономичный дизайн, лезвия из нержавеющей стали
Колір White
Емкость мини-измельчителя, мл 500 мл
Опис

Придбати Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер SCARLETT SC HB 42F43 (SCHB42F43)

Компактний і зручний в роботі блендер виконаний в білому кольорі. Модель оснащена кнопками управління на рукояті, які прогумовані і захищають від вологи. Це зберігає працездатність пристрою на довгі роки. За допомогою пристрою ви зможете збивати і подрібнювати будь-які продукти, так як потужність моделі порадує, роблячи її ефективної і продуктивної. Комплект з насадками компактний і зручний при транспортуванні. Візьміть блендер з собою в поїздку для економії часу.

Потужність моделі дорівнює 700 ватам, чого вистачає для роботи, як з твердими, так і з густими продуктами. Одна швидкість роботи універсальна і підходить для всіх типів завдань. Якщо ж потужності не вистачає - використовуйте турбо режим, наявний якраз на такий випадок. У комплект входить віночок і подрібнювач, вони легко знімаються і миються, і так само надійно кріпляться на ніжці пристрою. Ніжка виготовлена ??з пластику, як і чаша для змішування і подрібнення.

Насадка блендера забезпечує миттєвий результат ідеального подрібнення. Віночок дозволить збивати і готувати повітряні десерти, бісквіти і домашній майонез. М'ясо, твердий сир, горіхи, овочі в млинку подрібнюються за лічені секунди! Спеціальна насадка з широкими лопатями дозволяє приготувати повітряне картопляне пюре без єдиного грудочки.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані