Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44) - AT212411 - купити Блендери в Києві й Україні, доступні ціни на Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44) - AT212411 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Быстро и удобно купить мфу, обратите внимание на холодильник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар молоток электрический, купить с доставкой в Днепродзержинск, рекомендуем вам джойстик компьютер, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на холодильник новый, предлагаем вам сделать выбор смарт вотч и заказать с доставкой в Днепропетровске.
  • Предлагаем ознакомиться с джойстик пк игры, либо компьютерная мышка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить очки в нашем магазине, а также приспособление резки с доставкой по Краматорску.
Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44)
Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44)
Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44)
Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44)
Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44)
Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44)

Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44) - AT212411

Код товару: AT212411
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип занурювальний, Потужність 1500 Вт, Матеріал ніжки блендера метал, Кількість швидкостей 12, Міні-подрібнювач так, Об'єм чаші 0.7 л,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Тип погружной
Потужність 1500 Вт
Материал ножки блендера для металла
Объем чаши 0.7 л
Насадки и ножи нож для измельчения, насадка-венчик, насадка-блендер
Матеріал корпусу пластик
Функції смешивания, измельчения, взбивания
Особливості эргономичный дизайн, лезвия из нержавеющей стали
Колір черный + металлик
Емкость мини-измельчителя, мл 500 мл
Опис

Придбати Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блендер SCARLETT SC HB 42F44 (SCHB42F44) укомплектований трьома насадками, тому замінить вам відразу кілька кухонних приладів: блендер, міксер і подрібнювач. А висока потужність 1500 Вт дозволить йому виконувати всі кулінарні завдання за лічені секунди, заощаджуючи ваш час і сили.

А ЩО В КОРОБЦІ? Погружная «нога» зробить пюре без єдиної грудочки - таке ніжне, що ви навіть зможете готувати дитяче харчування. Віночок взобьyoт яєчні білки, вершки, муси і креми, змішає домашні соуси. Подрібнювач об'ємом 0,5 літра переробить м'ясо і птицю в фарш, порубати овочі для пережарку в перші страви, зелень, і навіть такі тверді продукти як горіхи. А точно відміряти інгредієнти допоможе мірну склянку (0,6 л).

ЗРУЧНЕ УПРАВЛІННЯ 12 рівнів швидкості дадуть можливість підібрати оптимальний варіант для кожного випадку. Ви зможете «рулити» процесом однією рукою, не перериваючись: кнопка регулювання розташована на ручці. Чим сильніше ви будете натискати, тим вище потужність. Для активації найсильнішого режиму «Турбо» передбачена окрема клавіша.

Надійний ВИКОНАННЯ Ножі й погружная насадка виконані з нержавіючої сталі. Цей міцний матеріал не схильний до дії фруктових кислот, леза надовго збережуть свою гостроту. Мірний стакан і подрібнювач виготовлені з харчового пластику, безпечного для здоров'я людини.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані