Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory - AT212420 - купити Кавоварки і кавомашини в Києві й Україні, доступні ціни на Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory - AT212420 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory
Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory

Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory - AT212420

Код товару: AT212420
В наявності
2 168 грн
Короткий опис:
Тип кавоварки крапельна (фільтраційна), Тип кави для використання мелений, Сфера використання для дому (побутові), Резервуар для води 1,25 л, Тип управління електронне, Дисплей так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип кофеварки капельная (фильтрационная)
Тип используемого кофе молотый
Сфера применения для дома (бытовые)
Резервуар для воды 1,25 л
Тип управления электронное
Комплектація мерная ложка для молотого кофе, кофейник, кофеварка
Функції таймер, съемный многоразовый фильтр, подогрев чашек/кофейника, индикатор уровня воды, антикапельная система
Колір черный + нержавеющая сталь
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кавоварка Russell Hobbs 24030-56 Victory

Стильний і сучасний дизайн, поєднання чорного і кольору металік відмінно впишуться в будь-який інтер'єр і доповнять його. Корпус виконаний з нержавіючої сталі, для забезпечення надійності і довговічності пристрою, а колба зі скла, для збереження всіх якостей прекрасного напою.

На передній панелі дисплей з підсвічуванням і кнопками, за допомогою яких ви зможете встановити таймер, почати подачу кави в чашку або призупинити її. Над колбою вбудований наочний індикатор, який показує кількість великих і маленьких чашок, які утворюються з залишився обсягу води. Для того, щоб насипати мелену каву було комфортно і зручно передбачена спеціальна інтегрована мірна ложка, яка завжди під рукою.

Переваги. Нова технологія для заварювання дозволяє максимально зберегти смак і аромат улюбленої кави. Функція припинення крапель, для використання частково наповненого кофейника, не чекаючи приготування всього обсягу напою, зберігши чистоту кофейника і кухні, так як краплі будуть утримуватися всередині кавомашини і не бруднити простір навколо.

Відмінності. З потужність даного пристрою в 1100 Вт ви приготуєте міцніший і насичена кава за меншу кількість часу. Вбудована система фільтрації за допомогою активованого вугілля очищає воду від хлору і інших домішок і запобігає утворенню накипу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані