Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56 - AT212427 - купити Парові установки в Києві й Україні, доступні ціни на Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56 - AT212427 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем ознакомиться с реальность очки, либо картридж принтера, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на ибп источник, предлагаем вам сделать выбор аппарат полировки и заказать с доставкой в Ровно.
  • Быстро и удобно купить умный, обратите внимание на электроводонагреватель, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем вам товар монитор компьютеру, купить с доставкой в Полтаву, рекомендуем вам летающий дрон, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить диск жесткий в нашем магазине, а также домашняя метеостанция с доставкой по Каменец-Подольскому.
Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56
Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56
Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56
Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56
Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56
Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56

Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56 - AT212427

Код товару: AT212427
В наявності
1 699 грн
Короткий опис:
Потужність 1650 Вт, Подача пари 25 г/хв, Безпека й захист автоматичне відключення, Об'єм резервуару для води 220 мл, Вертикальне відпарювання так, Колір фіолетовий, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Безопасность и защита автоматическое отключение
Колір фиолетовый, белый
Потужність 1650 Вт
Подача пара 25 г/мин
Объем резервуара для воды 220 мл
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Відпарювач для одягу Russell Hobbs 25600-56

Прасування - одне з найбільш трудомістких домашніх завдань. Але не всі предмети одягу та тканини завжди повинні бути оброблені праскою. Steam Genie Steam Brush від Russell Hobbs відмінно підходить для освіження одягу, портьєр і диванних подушок, випрямлення їх там, де це необхідно. Швидке відпарювання без прасувальної дошки. При відпаюванні одягу прасувальна дошка не потрібна, тому що одяг можна легко прасувати, вішаючи на вішалку за допомогою парової щітки.

Пристрій не вимагає тривалого часу розігріву і готове до використання вже через 45 секунд. Парові удар до 25 г / хв. Щоб освіжити одяг і домашній текстиль за короткий час і позбавити їх від складок, парова щітка Steam Genie використовує постійний пар 25 г / хв. Знімний резервуар для води на 260 мл. Парову щітку можна використовувати з наповненням резервуара для води на 260 мл протягом одинадцяти хвилин.

Три насадки для різноманітного використання. Завдяки тонкій насадці можна відпарювати тканини, такі як шовк або вовна. Спеціальне кріплення для домашнього текстилю полегшує розгладження постільних речей, штор і м'яких меблів. Крім того, парова щітка зі спеціальною насадкою для ворсу також використовується при видаленні вовни і вовни тварин.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані