Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852) - AT212451 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852) - AT212451 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852)
Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852)
Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852)
Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852)
Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852)
Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852)

Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852) - AT212451

Код товару: AT212451
Немає в наявності
Короткий опис:
Технологія сенсора Owl-Eye, Кількість кнопок 14, Тип Провідні, Геймерські, Бездротові, Інтерфейс підключення радіо, USB, Тип сенсора оптичний, Роздільна здатність (max) 12000 dpi,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Roccat
Технологія сенсору Owl-Eye
Количество кнопок 14
Тип Проводные, Геймерские, Беспроводные
Інтерфейс підключення радіо, USB
Разрешение (max) 12000 dpi
Тип сенсора оптический
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки программируемые, боковые
Разрешение (min) 100 dpi
Тип скролла 1кнопка-скролл, 2D
Длина шнура 1,8 м
Живлення акумулятор
Особливості подсветка
Розміри 126 x 80 x 45 мм
Колір Чорний
Опис

Придбати Мишка Roccat Leadr - Wireless Multi-Button RGB Gaming Mouse, Black (ROC-11-852) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Roccat Leadr – бездротова багатокнопкова ігрова миша з RGB-підсвічуванням. В її основі — комбінація з новітньої бездротової технології та оптимізованого оптичного сенсора Owl-Eye, завдяки яким у бездротових мишей більше немає недоліків. Нульові затримки з практично нульовим часом очікування, зарядна станція з кабелем підзарядки для використання дротової миші, а також інноваційний набір клавіш для поліпшеного управління. Leadr — дротова миша без проводів, королева гри.

Без дротів, без компромісів
Leadr відрізняється від конкурентів своєю унікальною бездротовою технологією. Головне завдання розробників Leadr було створити ігрову бездротову мишу, яка б не відрізнялася по функціоналу і продуктивності від дротової. З частотою опитування 1000 Гц і передачею даних на 2.4 Ггц (швидше, ніж USB), вона позбавлена затримок і лагів, гарантує миттєву реакцію на рухи. Ця технологія доповнюється новітнім оптичним сенсором ROCCAT Owl-Eye, оптимізованим для використання в бездротовому режимі.

Зарядна станція і кабель підзарядки
У ваших руках — смертельна ігрова зброя, але для хорошої зброї потрібна відмінна кобура. Чудова зарядна станція з індикатором зарядки і статусу батареї — надійний партнер вашого Leadr в довгих ігрових сесіях. 20-годинна батарея розряджається або ж ви хочете використовувати мишу в дротовому режимі? Приєднайте кабель підзарядки і продовжуйте грати. Свобода без компромісів

Розкладка клавіш нового покоління
Створена для останнього покоління ігор, Leadr має на борту 14 повністю програмованих клавіш і міцне титанове кільце 2D. В центрі її арсеналу — аналоговий важіль нахилу X-Celerator, що забезпечує максимальний функціонал при ідеальній керованості. Миша також обладнана перемикачем-плавником для швидкого, інстинктивного управління.

Оптичний сенсор Roccat Owl-Eye
Owl-Eye — вражаючий новий оптичний сенсор від PixArt, модифікований під високі стандарти ROCCAT. Натхненні тваринним світом, творці сенсора наділили його дійсно блискавичною реакцією. Сенсор може бути налаштований по роздільній здатності за допомогою вперше застосованого ROCCAT модуля контролю дистанції (DCU), кроками по 100 dpi від 100 до 12000, але ми рекомендуємо золоту середину: 400 — 3000 dpi.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані