Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro - AT212453 - купити Кухонні комбайни в Києві й Україні, доступні ціни на Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro - AT212453 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro
Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro - AT212453

Код товару: AT212453
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Функції подрібнювач, міксер, змішування, блендер, Тип кухонний комбайн, Потужність 850 Вт, Об'єм основної чаші 2.3 л, Об'єм чаші блендера 1.5 л, Кількість швидкостей 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Функції миксер, измельчитель, смешивание, блендер
Тип кухонный комбайн
Потужність 850 Вт
Объем основной чаши 2.3 л
Объем чаши блендера 1.5 л
Режимы импульсный режим
Насадки терка
Особливості нескользящие ножки, насадки можно мыть в посудомоечной машине
Габарити 41 х 24 х 19.5 см
Вага 3.3 кг
Колір серебристый + красный
Виробник Russell Hobbs
Опис

Придбати Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кухонний комбайн Russell Hobbs 25180-56 Retro

Компактна серія для приготування їжі вдома - ідеальний вибір для невеликих будинків і кухонь. Незважаючи на невеликі розміри продукту, він нітрохи не поступається крупнішим продуктам.

Компактний кухонний комбайн полегшує приготування їжі на кухні завдяки універсальним аксесуарам, придатним для миття в посудомийній машині, і двом налаштувань швидкості. Завдяки компактному дизайну його також можна використовувати на невеликих кухнях.

Просте рішення для зберігання. Після використання кришку і аксесуари можна зберігати для економії місця. 2 рівня швидкості і функція імпульс / лід. Він має два рівні швидкості і функцію імпульс / дроблення льоду.

Протиковзкі ніжки і намотування кабелю на підставу. Протиковзкі ніжки забезпечують надійну стійку і надійне розміщення кабелю завдяки перемотуванню кабелю.

Аксесуари для посудомийної машини. Приладдя, призначені для миття в посудомийній машині, включають ємність для змішування об'ємом 1,2 літра об'ємом 1,9 літра, знімний ніж з нержавіючої сталі і обертовий диск для різання і терки.

Підготувати продукти - левова частка праць, щоб смачно накрити на стіл. У великій і гостинній родині не закінчуються нарізки салатів, заміси тіста, збивання кремів, закрутки на зиму і інші кулінарні операції. Але ці процеси можна полегшити і прискорити, якщо купити кухонний комбайн.

І це ще не повний перелік всіх тих новинок, які були придумані, щоб полегшити діяльність сучасних господинь. Якщо говорити відверто, велика частина з них застосовується в цілому кілька разів, а потім порошиться на полицях. Якщо ви хочете купити і справді корисний і універсальний прилад, який здатний замінити цілий перелік технічних пристроїв, вам необхідно придбати кухонний комбайн.

Кухонним комбайном називають керований через комбінації кнопок механізм з робочою чашею і набором насадок, які виконують свої конкретні функції. На даний момент цей пристрій є незамінним предметом, адже полегшує роботу і прискорює процедуру приготування страв. Воно стане відмінним помічником і на професійній, і на аматорській кухні.

У сучасному світі полиці магазинів заповнені різними версіями, які наділені певними опціями і функціями, різною потужністю, насадками, швидкістю і навіть дизайном. Крім цього, в наборі пропонуються різні насадки, яких чим більше, тим більше роботи комбайн здатний виконати.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані