М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW) - AT212462 - купити М'ясорубки в Києві й Україні, доступні ціни на М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW) - AT212462 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW)
М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW)
М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW)

М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW) - AT212462

Код товару: AT212462
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Насадки шинкування, терка, насадка для ковбасок, соковижималка, Продуктивність 2.4 кг/хв, Тип електрична, Максимальна потужність 2500 Вт, Функція "Реверс" так, Диски для фаршу 3 шт,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Насадки шинковка, терка, насадка для колбасок, соковыжималка
Производительность 2.4 кг/мин
Максимальная мощность 2500 Вт
Тип Для электрических плит
Диски для фарша 3
Матеріал корпусу пластик, металл
Габарити 34.5 × 32.4 × 26.8 см
Колір белый+серый
Виробник Gorenje
Опис

Придбати М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (MG2500SJW) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Сучасна м'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW - займає лідируючі місця як за продуктивністю, так і з великого функцій. Потужність двигуна дорівнює 2500 Вт, що забезпечує продуктивність до 2,4 кг / хв. Є режим реверсу, а на корпусі пристрою є кнопка коригування швидкості.

Панель кнопок оснащена блакитною підсвіткою. Корпус і завантажувальний лоток м'ясорубки виготовлені зі сталі. Цей пристрій оснащено токочувствітельним скляним запобіжником, який автоматично відключає харчування в разі перевантаження мотора, щоб не допустити перегріву приладу.

Поставляється в комплекті з дисками для фаршу, барабанами для терки, а також насадками для домашніх ковбасок, м'яких овочів і навіть печива. Також є спеціальна насадка для приготування томатної пасти. Розміри дисків для фаршу: 4 мм, 6 мм і 8 мм. Великий вибір насадок дозволить приготувати самі різні страви для всієї родини.

М'ясорубка - незамінна помічниця на кухні! Адже вона допоможе приготувати вам здорову домашню їжу. А головне, ви будете впевнені в походженні складових інгредієнтів у страві і будете знати з якого м'яса зроблений фарш для ваших страв!

М'ясорубка - механічне або електромеханічне пристосування для подрібнення м'яса. Може також використовуватися для подрібнення інших видів продуктів, а також для виготовлення локшини, ковбасок, спагетті, печива, соку з м'яких фруктів і овочів.

Переваги електром'ясорубки: електром'ясорубка має потужність більше ніж рука звичайної людини і чим кухонний комбайн в режимі м'ясорубки; електром'ясорубка подрібнює м'ясо набагато швидше ніж людина, відповідно Ви економите свій час; електром'ясорубка відмінно справляється з жилами на м'ясі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані