Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB - AT212472 - купити Витяжки кухонні в Києві й Україні, доступні ціни на Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB - AT212472 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB
Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB
Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB

Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB - AT212472

Код товару: AT212472
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип похила, Колір нержавіюча сталь + чорний, Ширина корпусу 600 мм, Продуктивність 560 м3/год, Фільтри алюмінієвий, Вага 15.5 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип наклонная
Ширина корпуса 600 мм
Колір нержавеющая сталь + черный
Производительность 560 м3/час
Фильтры алюминиевый
Вага 15.5
Диаметр вентиляционной трубы 150
Количество скоростных режимов 3
Лампы LED 2х3 Вт
Матеріал корпусу нержавеющая сталь, стекло
Потужність 206 Вт
Уровень шума 67 dB
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGB Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Витяжка кухонна Gorenje WHI623E1XGW

Витяжка від одного з кращих виробників побутової техніки. Вся продукція бренду відрізняється бездоганною якістю, надійністю і приголомшливими дизайном. Також, вся побутова техніка виготовляється із застосуванням сучасних технологій. Дана модель не стала винятком і являє собою високопродуктивну витяжку.

Потужність і продуктивність. Дана витяжка є моделлю похилого типу. Встановлюється на стіну. Діаметр вихідного отвору становить 150 мм. Продуктивність витяжки - 560 м3 / год. Модель отримала механічне управління. Потужність підключення становить 206 Вт.

Спеціальне покриття. Витяжка Gorenje WHI623E1 отримала вугільний жировий фільтр з алюмінію. Вона бездоганно справляється зі своєю роботою і позбавить вас від різних запахів і вашу кухню від жирових нальотів. Витяжка отримала спеціальне покриття яке не залишає відбитків пальців.

Освітлення, рівень шуму. В якості освітлення використовуються дві світлодіодні лампи з потужністю по 3 Вт. Витяжка оснащена одним двигуном. Є 3 швидкості роботи, що дозволить налаштувати роботу витяжки з необхідною потужністю. Є зворотний клапан. Максимальний рівень шуму становить 67 дБ. Режими воздухоочісткі: відвід повітря і рециркуляція.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані