Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1 - AT212475 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1 - AT212475 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1
Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1
Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1

Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1 - AT212475

Код товару: AT212475
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 20 м², Тип компресора звичайний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Функціональні особливості таймер включення / вимикання, система самодіагностики, нічний режим роботи, функція збереження налаштувань, система антизледеніння, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -7 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IDEA
Площадь помещения 20 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості таймер включения / выключения, система самодиагностики, ночной режим работы, функция запоминания настроек, система антиобледенен
Адаптация к отрицательной температуре -7 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 2.1 кВт
Мощность в режиме обогрева 2.25 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 0.655 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 7
Уровень шума, внутренний блок 34 dB
Уровень шума, наружный блок 45 dB
Энергоэффективность EER 3.21
Энергоэффективность COP 3.6
Габариты внутреннего блока 69 х 28.3 х 19.9 см
Габариты наружного блока 66.5 x 42 x 28 см
Вес внутреннего блока 7
Вес наружного блока 20
Опис

Придбати Кондиціонер IDEA ISR-07HR-SA7-N1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настінна недорога, надійна спліт система Idea Samurai-FH ISR-07HR-SA7-N1 - це, в першу чергу, доступний кондиціонер високої якості з набором всіх стандартних функцій і опцій для створення комфортної прохолоди в спекотне літо, і м'яким обігрівом в період міжсезоння. Idea Samurai-FH працює в стандартних режимах: охолодження, обігрів, осушення, вентилювання. З додаткових опцій в агрегаті встановлено іонізатор повітря, який покликаний боротися з неприємними запахами і різними видами шкідливих бактерій. Внутрішній блок виконаний з пластику високої якості і має приємний зовнішній вигляд. Ще однією з переваг даного кондиціонера є можливість установки додаткового модуля WiFi Ready», цей модуль дає можливість управляти спліт системою у віддаленому доступі через Wi-Fi за допомогою смартфона або планшета. В якості холодоагенту в Idea Samurai-FH використовується високоефективний і озонобезпечний фреон R-410A, так само він має високий клас енергетичної ефективності «А»

Іонізатор - система очищення повітря, яка продуцирує мільйони негативно заряджених іонів, які нейтралізують всі шкідливі елементи. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, спори цвілі і віруси, які нейтралізують їх, підтримуючи чистоту і свіжість повітря в приміщенні.

Hydrophilic Aluminium Fin - підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що  забезпечує швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, не дозволяє швидко утворюватися цвілі і бактеріям, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.

У режимі осушення - спліт система автоматично вибирає режим охолодження, заснований на різниці між встановленою температурою і дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється при зниженні вологості повітря повторювальним включенням і вимиканням режиму охолодження і вентиляції. При включенні режиму осушення на ПДУ відображається «Краплинка»

Нічний режим – включається з ПДУ і забезпечує створення комфортних умов для спокійного і глибокого сну протягом 7-ми годинного циклу зі зміною заданих температурних значень.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані