Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC - AT212493 - купити Варильні поверхні в Києві й Україні, доступні ціни на Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC - AT212493 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC
Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC
Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC

Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC - AT212493

Код товару: AT212493
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип поверхні електрична, Кількість конфорок 2, Колір чорний, Тип нагрівальних елементів (конфорки) індукційні, Управління сенсорне, Матеріал поверхні склокераміка,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gorenje
Тип поверхности Для электрических плит
Тип нагревательных элементов (конфорки) для индукционных плит
Колір Чорний
Управление сенсорное
Материал поверхности стеклокерамика
Диаметр и мощность конфорок Передняя 1.4/1.85 кВт, Задня 2.3/3 кВт
Размеры ниши для встраивания 49 x 28.3-28.5 x 7 см
Дополнительные характеристики таймер, поддержание тепла, индикатор остаточного тепла, звуковой сигнал, защита от перелива, защита от детей, быстрый нагрев, St
Розміри 52 x 30 x 5.4 см
Опис

Придбати Варочна поверхня Gorenje IT321BCSC Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Варильна поверхня Gorenje IT321BCSC

Індукційна варильна панель Gorenje IT321BCSC має стильний дизайн, сучасну сенсорну панель управління з функцією таймера. Зроби паузу в будь-який момент. З функцією Stop & Go можна в будь-який момент припинити приготування і потім відновити його з тими ж настройками, як і до паузи.

Готування з додатковою потужністю. Функція дозволяє миттєво збільшити потужність конфорок майже на 25%. Завдяки цьому закип'ятити великою каструлю води можна за лічені хвилини.

Для безпеки ваших дітей. Функція ChildLock відмінно підходить для тих, у кого є діти. Ніколи не було так безпечно залишати їх на кухні без нагляду, так як ChildLock не дозволяє включити або скинути будь-які параметри.

Зроби паузу в будь-який момент. З функцією Stop & Go можна в будь-який момент припинити приготування і потім відновити його з тими ж настройками, як і до паузи. Готування з додатковою потужністю. Функція дозволяє миттєво збільшити потужність конфорок майже на 25%. Завдяки цьому закип'ятити великою каструлю води можна за лічені хвилини.

Для безпеки ваших дітей. Функція ChildLock відмінно підходить для тих, у кого є діти. Ніколи не було так безпечно залишати їх на кухні без нагляду, так як ChildLock не дозволяє включити або скинути будь-які параметри.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані