Кондиціонер SAMURAI SMA-09HRDN1B ION - AT212499 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер SAMURAI SMA-09HRDN1B ION - AT212499 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Кондиціонер SAMURAI SMA-09HRDN1B ION

Кондиціонер SAMURAI SMA-09HRDN1B ION - AT212499

Код товару: AT212499
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 25 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, іонізація, Функціональні особливості теплий пуск, таймер включення / вимикання, система антизледеніння, нічний режим роботи, автоматичне очищення кондиціонера, функція збереження налаштувань, система самодіагностики, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -15 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SAMURAI
Площадь помещения 25 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості теплый пуск, таймер включения / выключения, система антиобледенения, ночной режим работы, автоматическая очистка кондиционера, ф
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, ионизация
Максимальная мощность охлаждения 3.2 кВт
Мощность в режиме обогрева 3.3 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.4 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 9
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Габариты внутреннего блока 75 х 28.5 х 20 см
Габариты наружного блока 73 x 54.5 x 28.5 см
Вес внутреннего блока 8
Вес наружного блока 24
Опис

Придбати Кондиціонер SAMURAI SMA-09HRDN1B ION Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер SAMURAI SMA-09HRDN1B ION

Аналіз споживчих запитів на ринку привів до розробки сучасної спліт-системи Samurai SMA-09HRDN1 ION, з високими показниками ефективності, зручності та комфортності для власників, з відмінним дизайном. Внутрішній блок має глянсовий корпус, прихований LED-дисплей, клас енергоефективності A ++ (для режиму охолодження). Кондиціонер має цілий ряд інноваційних функцій і можливість управління і контролю кондиціонера по Wi-Fi (опція) з будь-якої точки світу.

Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснованої на різниці між встановленої температурою і дійсної кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюється включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. При включенні режиму осушення на ПДУ відображається символ "Капелька" або слово "DRY".

Золоте покриття оребрення теплообмінника - захист від корозії. Спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника, що захищає від атмосферних явищ і впливів агресивного зовнішнього середовища.

Підвищена тепловіддача. У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої ??конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшується ефективність роботи системи.

Система очищення повітря кондиціонера забезпечена високоефективні іонізатором, який продукує мільйони негативно заряджених іонів, що нейтралізують всі шкідливі елементи, присутні в Вашій оселі. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, спори цвілі і віруси, нейтралізують їх, підтримуючи чистоту і свіжість повітря в приміщенні.

Самоочищення - при виключенні кондиціонера, на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 хв., Вентіліруя і підсушуючи теплообмінник. Кондиціонер може опціонально оснащуватися модулем Wi-Fi, який дозволяє користувачеві, контролювати і дистанційно керувати кондиціонером зі смартфона або планшета з будь-якої точки світу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані