Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION - AT212502 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION - AT212502 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION
Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION
Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION

Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION - AT212502

Код товару: AT212502
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 25 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, іонізація, Функціональні особливості таймер включення / вимикання, система самодіагностики, система антизледеніння, антибактеріальна система, автоматичне очищення кондиціонера, функція збереження налаштувань, нічний режим роботи, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -15 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IDEA
Площадь помещения 25 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості таймер включения / выключения, система самодиагностики, система антиобледенения, антибактериальная система, автоматическая очист
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, ионизация, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 2.8 кВт
Мощность в режиме обогрева 2.9 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.4 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 9
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Энергоэффективность EER 6.1 (SEER)
Энергоэффективность COP 4 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 75 х 28.5 х 20 см
Габариты наружного блока 73 x 54.5 x 28.5 см
Вес внутреннего блока 8
Вес наружного блока 27
Опис

Придбати Кондиціонер IDEA ISR-09HR-SA7-DN1 ION Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настінна побутова спліт система з інверторним управлінням Idea Samurai-FH ISR-09HR-SA7-DN1 ION має компактні розміри, високу якість збірки, стандартний набір функцій і опції для створення приємного клімату. Внутрішній блок має стильний зовнішній вигляд, з прихованим led-дисплеєм на лицьовій панелі. Idea Samurai-FH ISR-09HR-SA7-DN1 ION здатний з легкістю охолодити або обігріти приміщення площею 28 м2 і висотою стелі до 3 метрів, а за допомогою вбудованого низькотемпературного комплекту можливий нагрів до мінус 15?С вуличної температури. Кондиціонер працює на озонобезпечному і високоефективному холодоагенті, фреоні R-410A, і має один з найвищих показників енергоефективності класу «А++». Кондиціонером можна управляти через мережу Wi-Fi, за допомогою смартфона або планшета (модуль купується окремо).

Іонізатор

Система очищення повітря кондиціонера забезпечена высокоэфективным іонізатором, який продуціює мільйони негативно заряджених іонів, які нейтралізують всі шкідливі елементи, присутні у Вашому домі. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, спори цвілі і віруси, нейтралізують їх, підтримуючи чичтоту і свіжість повітря в приміщенні.

Нічний режим
Режим активується з ПДУ і забезпечує створення комфортних умов для спокійного і глибокого сну протягом 7-ми годинного циклу зі зміною заданих температурних значень, а також установки мінімального рівня шуму та економної витрати електроенергії. Після чого температура повертається до початково заданого значенню.

Golden Fin
Золоте покриття обребрення теплообмінника - Захист від корозії. Спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника, що захищає від атмосферних явищ і впливів агресивного зовнішнього середовища.

Режим осушення
Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснований на різниці між встановленою темпаратурою і дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторювальним включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. При включенні режиму осушення на ПДУ відображається символ "Крапелька" або слово "DRY"

DC inverter
Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, таким чином, зниження споживання енергії заощаджує Ваші витрати. Така система значно економніше і надійніше, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані