Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1 - AT212512 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1 - AT212512 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1
Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1
Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1

Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1 - AT212512

Код товару: AT212512
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 35 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Функціональні особливості таймер включення / вимикання, система самодіагностики, система антизледеніння, антибактеріальна система, автоматичне очищення кондиціонера, «TURBO» режим, функція збереження налаштувань, нічний режим роботи, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -15 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IDEA
Площадь помещения 35 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості таймер включения / выключения, система самодиагностики, система антиобледенения, антибактериальная система, автоматическая очист
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 3.7 кВт
Мощность в режиме обогрева 3.8 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.6 кВт
Дистанционное управление пульт
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 52 dB
Энергоэффективность EER 6.1 (SEER)
Энергоэффективность COP 4 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 75 х 28.5 х 20 см
Габариты наружного блока 73 x 54.5 x 28.5 см
Вес внутреннего блока 9
Вес наружного блока 28
Опис

Придбати Кондиціонер IDEA ISR-12HR-SA7-DN1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настінна побутова спліт система з інверторним управлінням Idea Samurai-FH ISR-12HR-SA7-DN1 має компактні розміри, високу якість збірки, стандартний набір функцій і опції для створення приємного клімату. Внутрішній блок має стильний зовнішній вигляд, з прихованим led-дисплеєм на лицьовій панелі. Idea Samurai-FH ISR-12HR-SA7-DN1 здатний з легкістю охолодити або обігріти приміщення площею 37 м2 і висотою стелі до 3 метрів, а за допомогою вбудованого низькотемпературного комплекту можливий нагрів до мінус 15?С вуличної температури. Кондиціонер працює на озонобезпечному і високоефективному холодоагенті, фреоні R-410A, і має один з найвищих показників енергоефективності класу «А++». Кондиціонером можна управляти через мережу Wi-Fi, за допомогою смартфона або планшета (модуль купується окремо).

Іонізатор
Система очищення повітря кондиціонера забезпечена высокоэфективным іонізатором, який продуціює мільйони негативно заряджених іонів, які нейтралізують всі шкідливі елементи, присутні у Вашому домі. Негативно заряджені іони притягують до себе частинки пилу, бактерії, спори цвілі і віруси, нейтралізують їх, підтримуючи чичтоту і свіжість повітря в приміщенні.

Нічний режим
Режим активується з ПДУ і забезпечує створення комфортних умов для спокійного і глибокого сну протягом 7-ми годинного циклу зі зміною заданих температурних значень, а також установки мінімального рівня шуму та економної витрати електроенергії. Після чого температура повертається до початково заданого значенню.

Golden Fin

Золоте покриття обребрення теплообмінника - Захист від корозії. Спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника, що захищає від атмосферних явищ і впливів агресивного зовнішнього середовища.

Режим осушення
Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснований на різниці між встановленою темпаратурою і дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторювальним включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. При включенні режиму осушення на ПДУ відображається символ "Крапелька" або слово "DRY"

DC inverter
Компресор з інвертором постійного струму дозволяє збільшити ефективність роботи кондиціонера, таким чином, зниження споживання енергії заощаджує Ваші витрати. Така система значно економніше і надійніше, ніж кондиціонери з постійною потужністю компресора.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані