Духова шафа Gorenje BO747A33WG - AT212515 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа Gorenje BO747A33WG - AT212515 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Духова шафа Gorenje BO747A33WG
Духова шафа Gorenje BO747A33WG
Духова шафа Gorenje BO747A33WG
Духова шафа Gorenje BO747A33WG

Духова шафа Gorenje BO747A33WG - AT212515

Код товару: AT212515
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір білий, Тип електрична, Об'єм 71 л, Система очищення каталітична, Aqua Clean, Тип гриля інфрачервоний, Управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір White
Об`єм 71 л
Управление электронное
Система очистки каталитическая, Aqua Clean
Количество программ 11
Тип гриля инфракрасный
Внутреннее покрытие эмаль
Мощность гриля 2700 Вт
Количество стекол дверцы 3
Додаткові функції эко, традиционный нагрев, таймер, размораживание, нижний нагрев с обдувом, нижний нагрев + конвекция, малый гриль, конвекция, гр
Тип направляющих телескопические
Особливості утапливаемые регуляторы, съёмное стекло, защита от перегрева, защита от отпечатков пальцев, возможность готовить одновременно на
Размеры ниши для встраивания 56-56.8 × 58.3-60 × 55 см
Габарити 59.7 × 59.5 × 54.7 см
Вага 33.8
Виробник Gorenje
Опис

Придбати Духова шафа Gorenje BO747A33WG Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духовка стала ще просторіше, а стелю більш склепінною, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним і соковитим всередині і неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 літр з утопленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще, тому по всьому простору духовки підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірний пропікання. Примусова циркуляції повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і декількох рівнях одночасно.

З'єднання технології MultiFlow 360 ° і склепінчастою форми HomeMade допомогло вирішити нам важке завдання - забезпечити одночасне приготування на п'яти рівнях. І ще хороша новина - смаки і запахи при цьому не змішуються! Продумана система вентиляції гарячого повітря забезпечує рівномірне пропікання страв на кожному рівні. Збільшений обсяг духовки надає відмінний огляд всього, що відбувається всередині духовки. У моделях Superior листи встановлюються на п'яти рівнях.

Якість і тип емалі вкрай важливі для якості духовки і її роботи. SilverMatte - суперстійкий і високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру і піролітичного очищення при 500 ° С. Гладкою, непористої емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвилям і пару. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі, яка також усуває будь-які мікроорганізми, і підтримувати чистоту і безпечне середовище в духовці.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані