Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1 - AT212523 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1 - AT212523 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1
Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1
Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1

Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1 - AT212523

Код товару: AT212523
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 50 м², Тип компресора звичайний, Режими роботи рециркуляція повітря, осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Функціональні особливості таймер включення / вимикання, система самодіагностики, нічний режим роботи, функція збереження налаштувань, система антизледеніння, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -7 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IDEA
Площадь помещения 50 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості таймер включения / выключения, система самодиагностики, ночной режим работы, функция запоминания настроек, система антиобледенен
Адаптация к отрицательной температуре -7 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы рециркуляция воздуха, осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 5.25 кВт
Мощность в режиме обогрева 5.45 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.64 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 18
Уровень шума, внутренний блок 44 dB
Уровень шума, наружный блок 53 dB
Энергоэффективность EER 3.21
Энергоэффективность COP 3.6
Габариты внутреннего блока 90 x 31 x 22.5 см
Габариты наружного блока 80 х 54.5 х 31.5 см
Вес внутреннего блока 11
Вес наружного блока 35
Опис

Придбати Кондиціонер IDEA ISR-18HR-SA7-N1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Настінна недорога, надійна спліт система Idea Samurai-FH ISR-18HR-SA7-N1 - це в першу чергу доступний кондиціонер високої якості з набором всіх стандартних функцій і опцій для створення комфортної прохолоди в спекотне літо, і м'яким обігрівом в період міжсезоння. Кондиціонер Idea Samurai-FH працює в стандартних режимах: охолодження, обігрів, осушення, вентилювання. Внутрішній блок виконаний з пластику високої якості і має приємний зовнішній вигляд. Ще однією з переваг даного кондиціонера є можливість установки додаткового модуля WiFi Ready», цей модуль дає можливість управляти спліт системою у віддаленому доступі через Wi-Fi за допомогою смартфона або планшета. В якості холодоагенту в Idea Samurai-FH використовується високоефективний і озонобезпечний фреон R-410A, також він має високий клас енергетичної ефективності «А»

Hydrophilic Aluminium Fin - підвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, що забезпечують швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, не дозволяє швидко утворюватися цвілі і бактеріям, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.

Режим осушення - спліт система автоматично автоматично вибирає режим охолодження, заснований на різниці між встановленою темпаратурою і дійсною кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторювальним включенням і вимиканням режиму охолодження і тільки вентиляції. При включенні режиму осушення на ПДУ відображається символ "Крапелька" або слово "DRY"

Нічний режим – режим активується з ПДУ і забезпечує створення комфортних умов для спокійного і глибокого сну протягом 7-ми годинного циклу зі зміною заданих температурних значень, а також установки мінімального рівня шуму та економної витрати електроенергії. Після чого температура повертається до початково заданого значення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані