Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION - AT212530 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION - AT212530 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION
Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION
Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION

Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION - AT212530

Код товару: AT212530
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 25 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, іонізація, Функціональні особливості теплий пуск, таймер включення / вимикання, система антизледеніння, нічний режим роботи, «TURBO» режим, функція збереження налаштувань, система самодіагностики, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -20 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MIDEA
Площадь помещения 25 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості теплый пуск, таймер включения / выключения, система антиобледенения, ночной режим работы, «TURBO» режим, функция запоминания нас
Адаптация к отрицательной температуре -20 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, ионизация
Максимальная мощность охлаждения 3.31 кВт
Мощность в режиме обогрева 3.75 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 1.34 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 9
Уровень шума, внутренний блок 37 dB
Уровень шума, наружный блок 54 dB
Энергоэффективность EER 6.6 (SEER)
Энергоэффективность COP 5.1 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 73 x 29.3 x 19.8 см
Габариты наружного блока 77 х 55.5 х 30 см
Вес внутреннего блока 8
Вес наружного блока 28
Опис

Придбати Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер MIDEA MSMB-09HRFN1-Q ION

Технологія 180 ° хвильового инверторного перетворення - керуюча напруга без «імпульсних» ефектів (усувається ступенчатость синусоїди). У порівнянні з стандартним 120 ° струмом прямокутної форми надає наступні переваги: ??можливість роботи при більш широкому діапазоні живлячої напруги і частоти струму.

Теплообмінник з підвищеною тепловіддачею. Підвищена тепловіддача. У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої ??конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшується ефективність роботи системи.

Самоочищення. При виключенні кондиціонера, на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 хв. вентіліруя і підсушуючи теплообмінник. Економічний режим. При використанні функції «Eco» - кондиціонер швидко охолодить Вашу кімнату, і буде автоматично підтримувати в ній t = + 24С і АВТО - швидкість вентилятора.

Захист від замерзання приміщення, підтримання температури + 8 ° С. Система управління кондиціонерів може підтримувати в приміщенні температуру повітря + 8С, щоб не сильно охолоджувалися стіни і не замерзав водопровід. Це актуально використовувати для дач, гаражів або якщо Ви їдете у відпустку взимку, і Вам не потрібно постійний прогрів приміщення до комфортної температури. При цьому кондиціонер споживає менше електроенергії, оскільки перепад температур вулиця / будинок зменшується.

Зовнішній блок дизайну "Діамант". Дизайнери Midea не забули і про зовнішній вигляд корпусу зовнішнього блоку кондиціонера, що саме по собі рідкість для кліматичної техніки. Зовнішній блок набагато витонченіше своїх побратимів, має межі, як у діаманта, а увага до деталей говорить про високий рівень виробництва і ретельно продуманою дизайн-концепції.

Мотор DC inverter зовнішнього блоку. У зовнішніх блоках для обертання вентилятора використовується DC-мотор. Це дозволяє значно знизити рівень шуму і енергоспоживання. А так же отримати кілька позицій швидкості обертання вентилятора, в завістімості від потреб системи.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані