Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI - AT212531 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI - AT212531 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI
Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI
Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI

Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI - AT212531

Код товару: AT212531
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 52 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, Функціональні особливості теплий пуск, таймер включення / вимикання, система антизледеніння, нічний режим роботи, «TURBO» режим, функція збереження налаштувань, система самодіагностики, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -15 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AUX
Площадь помещения 52 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості теплый пуск, таймер включения / выключения, система антиобледенения, ночной режим работы, «TURBO» режим, функция запоминания нас
Адаптация к отрицательной температуре -15 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 5.4 кВт
Мощность в режиме обогрева 6.1 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 2.2 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 18
Уровень шума, внутренний блок 42 dB
Уровень шума, наружный блок 54 dB
Энергоэффективность EER 6.1 (SEER)
Энергоэффективность COP 4 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 90 x 31 x 22.5 см
Габариты наружного блока 80 х 54.5 х 31.5 см
Вес внутреннего блока 14
Вес наружного блока 35
Опис

Придбати Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

< style="" class="stagb">Кондиціонер AUX ASW-H18A4-DI має стильне і надійне виконання, справляючись з охолодженням і обігрівом простору площею до 53 кв.м. Крім того, прилад ефективно осушує і очищує повітря в приміщенні, а наявність автоматичного очищення внутрішнього блоку вбереже Вас від шкідливих бактерій і вірусів навколо. За допомогою дистанційного пульта управління Ви можете вибрати і встановити потрібні параметри роботи і задати відповідний температурний режим. Є функція турбо-режиму, завдяки якій приміщення швидко нагріється або охолоне, а для комфортного сну і відпочинку встановіть нічний режим роботи.

Спліт-система обладнана сучасним інверторним компресором, який вирізняється низьким рівнем шуму і енергоефективністю - він ідеально підходить як для домашнього користування, так і для офісного приміщення. Багатофункціональність вироби робить його універсальним і незамінним для комфортного життя сучасної людини.

Мотор DC inverter внутрішнього блоку. У внутрішніх блоках для обертання крильчатки використовується DC-мотор. Це дозволяє значно знизити рівень шуму і енергоспоживання. А так же отримати 12 позицій зміни швидкості крильчатки.

Нічний режим. Нічний режим (режим сну) забезпечує умови для спокійного сну і комфортного пробудження. Режим триває протягом 7-ми годинного циклу, при цьому зменшується швидкість вентилятора, тим самим знижуючи рівень шуму, а так само автоматично, через задані проміжки, змінюючи задані з пульта температурні значення (в режимі охолодження температура піднімається на кілька градусів, а в режимі обігріву опускається). Після закінчення режиму (через 7 годин) установки температури повертаються до спочатку заданому значенню.

Golden Fin. Золоте покриття оребрення теплообмінника - Захист від корозії. Спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника, що захищає від атмосферних явищ і впливів агресивного зовнішнього середовища. Режим осушення повітря. Режим осушення автоматично вибирає режим охолодження, заснованої на різниці між встановленої темпаратури і дійсної кімнатною температурою. Температура регулюється під час зниження вологості повітря повторюється включенням і вимиканням режимів охолодження і вентиляції.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані