Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X - AT212545 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X - AT212545 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X
Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X
Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X
Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X
Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X
Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X

Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X - AT212545

Код товару: AT212545
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір нержавіюча сталь, Тип електрична, Об'єм 72 л, Система очищення Aqua Clean, Тип гриля електричний, Управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір нержавіюча сталь
Об`єм 72 л
Управление электронное
Система очистки Aqua Clean
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Количество стекол дверцы 3
Додаткові функції электронные часы, турбо-гриль, традиционный нагрев, таймер, пар, нижний нагрев, конвекция, кольцевой + испаритель + вентилятор,
Тип направляющих телескопические
Особливості утапливаемые регуляторы, установка времени окончания приготовления, отсоединяемый верхний нагревательный элемент, звуковой сигна
Размеры ниши для встраивания 60 х 56 х 55 см
Габарити 59.6 х 59.4 х 56.9 см
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ELECTROLUX OKC5H50X

Пора познайомитися з силою пара: перед вами духову шафу 700 SteamCrisp®. Цей духову шафу додає до процесу приготування фактор вологості, дозволяючи готувати при знижених температурах, не боячись втрати соковитості. Вас чекає золотиста, хрустка скоринка і ніжна середина.

SteamCrisp: ніжне всередині, хрустке зовні. Попрощайтеся з посередньою випічкою - перед вами SteamCrisp! У цьому ідеальне рішення випічки і смаження поєднується пар і традиційний нагрів. Дбайливе приготування дозволяє уникнути висушування продуктів. Пар підсилює смак і підкреслює текстуру.

AquaClean спростить очистку. Прибирання після приготування не повинна бути тяжкою повинністю - наш духову шафу використовує для самоочищення силу вологості. Система AquaClean випаровує воду на дні духової шафи, і пар розм'якшує залишки жиру і бризок, які в іншому випадку було б важко видалити з поверхні. Це природним чином спрощує очищення.

ЖК-дисплей з таймером забезпечить точність налаштувань. Світлодіодний дисплей з таймером дозволяє з легкістю відстежувати стан страв. Він також дозволяє задати точний час приготування і стежити за готуються стравами. Контроль духовки не складе великих труднощів. Тепер ви зможете сконцентруватися на розкритті свого кулінарного творчого начала.

Рівномірне приготування: швидко і ефективно. Система Even Cooking розподіляє тепло по всьому об'єму духовки, забезпечуючи рівномірне приготування. Все це без необхідності повертати блюдо. Дана технологія прискорює розігрів духової шафи, економлячи як ваш час, так і електрику.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані