Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O - AT212552 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O - AT212552 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O
Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O
Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O
Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O
Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O

Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O - AT212552

Код товару: AT212552
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 70 м², Тип компресора звичайний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, Функціональні особливості фільтрація повітря, теплий пуск, система антизледеніння, нічний режим роботи, «TURBO» режим, функція збереження налаштувань, таймер включення / вимикання, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -7 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MIDEA
Площадь помещения 70 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості фильтрация воздуха, теплый пуск, система антиобледенения, ночной режим работы, «TURBO» режим, функция запоминания настроек, тайм
Адаптация к отрицательной температуре -7 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев
Максимальная мощность охлаждения 7.03 кВт
Мощность в режиме обогрева 7.32 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 2.19 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 24
Уровень шума, внутренний блок 47 dB
Уровень шума, наружный блок 60 dB
Габариты внутреннего блока 103.8 х 32.5 х 22.5 см
Габариты наружного блока 84.5 х 70.2 х 36.3 см
Вес внутреннего блока 15.5
Опис

Придбати Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Широкий асортимент спліт-систем кондиціонерів Midea поєднує інноваційні технології з елегантним дизайном.
При розробці серії Blanc II інженери Midea об'єднали стильний дизайн, інноваційні технології та доступну ціну при високій якості.
BLANC II – новітня серія, з оригінальним глянцевим корпусом внутрішнього блоку, LED індикацією на передній панелі, «діамантовим» видом зовнішнього блоку.

Кондиціонер MIDEA MSMA2-24HRN1-I/MSMA-24HRN1-O

Теплообмінник з підвищеною тепловіддачею - Підвищена тепловіддача. У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому підвищується тепловіддача на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшується ефективність роботи системи.

Зовнішній блок дизайну "Діамант" - Зовнішній блок має грані, як у діаманта, а увага до деталей говорить про високий рівень виробництва і ретельно продуману дизайн-концепцію.

Алюмінієвий теплообмінник з гідрофільним покриттямПідвищена змочуваність теплообмінника, алюмінієві пластини якого мають спеціальне покриття з гідрофільним шаром, які забезпечують швидке видалення конденсату з внутрішнього блоку, що не дозволяє швидко утворюватися цвілі і бактерій, забезпечуючи при цьому більш ефективну роботу кондиціонера.

Режим Турбо - Turbo Mode

Нічний режим - Нічний режим (режим сну) забезпечує умови для спокійного сну і комфортного пробудження. Режим триває протягом 7-ми годинного циклу, при цьому зменшується швидкість вентилятора, тим самим знижуючи рівень шуму, а також автоматично, через задані проміжки, змінюючи задані з пульта температурні значення (у режимі охолодження температура піднімається на кілька градусів, а у режимі обігріву опускається). По закінченні режиму (через 7 годин) встановлення температури повертається до спочатку заданого значення.

Blue Fin - Блакитне покриття обребрення теплообмінника - Захист від корозії. Спеціальне антикорозійне покриття теплообмінника, що захищає від атмосферних явищ і впливів агресивного зовнішнього середовища.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані