Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 - AT212565 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 - AT212565 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1
Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1
Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1

Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 - AT212565

Код товару: AT212565
Немає в наявності
Короткий опис:
Площа приміщення 100 м², Тип компресора звичайний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Функціональні особливості функція збереження налаштувань, система самодіагностики, система антизледеніння, нічний режим роботи, автоматичне очищення кондиціонера, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -10 C,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник IDEA
Площадь помещения 100 м²
Тип компрессора обычный
Функціональні особливості функция запоминания настроек, система самодиагностики, система антиобледенения, ночной режим работы, автоматическая очистка конд
Адаптация к отрицательной температуре -10 C
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 9.95 кВт
Мощность в режиме обогрева 10.5 кВт
Холодоагент R410A
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 3.4 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 36
Уровень шума, внутренний блок 49 dB
Уровень шума, наружный блок 58 dB
Энергоэффективность EER 2.97
Энергоэффективность COP 3.38
Габариты внутреннего блока 110 х 33 х 23.5 см
Габариты наружного блока 90 х 70 х 35 см
Вес внутреннего блока 16
Вес наружного блока 57
Опис

Придбати Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 PRO Brilliant 2018 on/off - підходить для приміщень площею до 100 кв. м.

Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 ION PRO Brilliant 2018 on/off– компактна і оригінальна модель настінного кондиціонера Преміум-класу для професійної інсталяції в офісі, в квартирі, приватному будинку, в готелі, банку або в установі.

Неповторний дизайн, що запам'ятовується настінного блоку (лазерна насічка пластику на передній панелі внутрішнього блоку) з прихованим LED дисплей з індикацією температури прикрасить будь-який інтер'єр бізнес-класу або затишну вітальню.

З пульта управління налаштовуються положення жалюзі і режими роботи вентилятора, включається режим автоколивань горизонтальних жалюзі, встановлюється час затримки вимкнення або включення, настроюються режими охолодження, обігрів або осушення, включається режим Турбо, режими ECO - економний і SILENCE - тихий, активується функція, включається індикатор температури дисплея, реалізуються інші функції.

Переваги:

- Кондиціонер IDEA IPA-36HRN1 ION PRO Brilliant, on/off – сучасна модель PREMIUM-класу,надійна і ефективна в роботі на холод/тепло, клас енергоефективності при охолодженні – С.

- Оригінальна панель настінного блоку з унікальним дизайном і лазерною насічкою.

- 4 режими роботи охолодження, обігрів, вентиляція, осушення), низькі енерговитрати.

- Широкий діапазон температур при роботі на охолодження /обігрів: +16 ... +37 °С / -10...+15 °С.

- Автоперезапуск - забезпечує автоматичне включення кондиціонера при відновленні живлення і продовження роботи за раніше встановленими для користувача налаштувань.

- Функція самоочищення - активується з ПДУ, дозволяє прибрати вологу з поверхні теплообмінника при виключенні кондиціонера, що запобігає розвитку цвілі або бактерій і появі неприємних запахів.

- Функція самодіагностики і всебічного захисту - вимикає кондиціонер при появі несправності в якомусь з сайтів, що запобігає вихід з ладу всієї спліт-системи.

- Фільтр повітря .

- Вбудований іонізатор - генерує негативно заряджені іони, що вбивають на клітинному рівні бактерії і віруси, і таким чином, очищає повітря з високою ефективністю, а також насичує його негативними іонами, які ефективно запобігають респіраторні захворювання і роблять повітря в приміщенні здоровим.

- Wi-Fi – модуль IWF-06A (опція) - для віддаленого управління кондиціонером через інтернет за допомогою смарт-пристроїв.

- Новий універсальний ІЧ-пульт дистанційного управління.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані