Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X - AT212570 - купити Духові шафи в Києві й Україні, доступні ціни на Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X - AT212570 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Быстро и удобно купить умный, обратите внимание на аккумулятор бесперебойник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить vr шлем в нашем магазине, а также пылесос строительный с доставкой по Павлограду.
  • Выгодные цены на мышки пк, предлагаем вам сделать выбор машинка стиральная и заказать с доставкой в Одессе.
  • Предлагаем ознакомиться с принтер печати карт, либо кондиционер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар швейные машины, купить с доставкой в Белую Церковь, рекомендуем вам вотч часы, цена вас приятно удивит.
Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X
Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X
Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X
Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X
Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X
Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X

Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X - AT212570

Код товару: AT212570
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Колір нержавіюча сталь, Тип електрична, Об'єм 72 л, Система очищення піролітичне, Тип гриля електричний, Управління електронне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип електрична
Колір нержавіюча сталь
Об`єм 72 л
Управление электронное
Система очистки пиролитическая
Количество программ 9
Тип гриля електрична
Внутреннее покрытие эмаль
Додаткові функції электронные часы, турбо-гриль, традиционный нагрев, термощуп, таймер, размораживание, приготовление на пару, пицца, пар, нижний
Тип направляющих телескопические
Особливості утапливаемые регуляторы, индикация остаточного тепла, звуковой сигнал окончания работы, вентилятор охлаждения, быстрый нагрев ду
Размеры ниши для встраивания 60 х 56 х 55 см
Габарити 59.6 х 59.4 х 56.9 см
Виробник ELECTROLUX
Опис

Придбати Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Духова шафа ELECTROLUX OKC6P51X

Попрощайтеся з невдалою випічкою - перед вами SteamCrisp! У цьому ідеальне рішення для випічки і смаження поєднується пар і традиційний нагрів. Дбайливе приготування дозволяє уникнути висушування продуктів. Пар підсилює смак і підкреслює текстуру.

Термощуп забезпечить точність приготування. Завдяки термощупів ви зможете раз по раз домагатися ідеальних результатів. Він дозволяє стежити за ходом приготування, вимірюючи температуру всередині продукту. Він також подасть звуковий сигнал, коли страва буде доведено до необхідної температури, і завершить програму приготування.

Піролітичне очищення: блискуча чистота надовго. Завдяки розумній функції піролітичного очищення ваш духову шафу збереже свій первозданний вигляд без будь-яких зусиль з вашого боку. Система самоочищення нагріває духову шафу до температури, при якій жир і інші залишки перетворюються на попіл. Вам залишиться просто протерти дно камери. Забудьте про необхідність відтирати забруднення. Назавжди.

Сенсорний дисплей з таймером підбере оптимальну температуру. Сенсорний дисплей порадить підходящу температуру для обраного вами режиму приготування: вам більше не доведеться замислюватися про підходящої температурі для своїх страв. Вам як і раніше буде доступний ручний вибір температури і вибір часу початку і закінчення.

Економія часу за рахунок функції швидкого розігріву. Завдяки функції швидкого розігріву духову шафу буде готовий на вашу першу вимогу. Вигране в порівнянні зі звичайним розігрівом час ви зможете витратити на пріготовлніе соусу.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані