Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O - AT212573 - купити Кондиціонери в Києві й Україні, доступні ціни на Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O - AT212573 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O
Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O
Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O
Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O

Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O - AT212573

Код товару: AT212573
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Площа приміщення 70 м², Тип компресора інверторний, Режими роботи осушення повітря, обігрів, автоматична підтримка температури, Функціональні особливості теплий пуск, таймер включення / вимикання, система антизледеніння, нічний режим роботи, «TURBO» режим, функція збереження налаштувань, система самодіагностики, Конструкція спліт-система, Адаптація до від'ємної температури -25 С,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник MIDEA
Площадь помещения 70 м²
Тип компрессора инверторный
Функціональні особливості теплый пуск, таймер включения / выключения, система антиобледенения, ночной режим работы, «TURBO» режим, функция запоминания нас
Адаптация к отрицательной температуре -25 С
Тип кондиционер
Конструкция сплит-система
Монтаж внутреннего блока настінний
Режимы работы осушение воздуха, обогрев, автоматическое поддержание температуры
Максимальная мощность охлаждения 8.44 кВт
Мощность в режиме обогрева 9.44 кВт
Холодоагент R32
Цвет внутреннего блока White
Потребляемая мощность (max) 3.15 кВт
Дистанционное управление пульт
Маркировка 24
Уровень шума, внутренний блок 47 dB
Уровень шума, наружный блок 61 dB
Энергоэффективность EER 6.8 (SEER)
Энергоэффективность COP 5.4 (SCOP)
Габариты внутреннего блока 109 х 33.8 х 23.5 см
Габариты наружного блока 84.5 х 70.2 х 36.3 см
Вес внутреннего блока 13
Опис

Придбати Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I/MB-24N8D0H-O Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Кондиціонер MIDEA MB-24N8D0H-I / MB-24N8D0H-O

У 2018 р спліт-системи серії Mission 2 успішно пройшли випробування на відповідність заявленим технічним параметрам, згідно з нормативами Eurovent. Цей факт підтверджує високу якість продукції та повну відповідність очікуванням клієнтів у всьому світі, оскільки компанія виробляє кондиціонери для всіх основних світових ринків, пропонує продаж та сервісну підтримку через свою дистриб'юторську мережу на всіх континентах. Тільки найвідоміші і популярні світові виробники кондиціонерів надавали свою продукцію для сертифікації в лабаратории Eurovent, ретельно аналізують цілий спектр характеристик і проводять критичні набори випробувань на відповідність заявленим заводом параметрам пристроїв.

Технологія 180 ° хвильового инверторного перетворення - керуюча напруга без «імпульсних» ефектів (усувається ступенчатость синусоїди). У порівнянні зі стандартним 120 ° струмом прямокутної форми надає наступні переваги: ??Можливість роботи при більш широкому діапазоні живлячої напруги і частоти струму. Велику енергоефективність і енергозбереження. Більш м'який старт, нижче шум і вібрації. Великі можливості управління.

Теплообмінник з підвищеною тепловіддачею. Підвищена тепловіддача. У блоках використовуються теплообмінники з трубками особливої ??конструкції, внутрішня поверхня яких має насічки трапецієподібної форми "Innergrove cooper", що забезпечує максимально збільшену площу поверхні теплообміну. Завдяки цьому тепловіддача підвищується на 28%, знижується рівень енергоспоживання і, отже, збільшується ефективність роботи системи.

Самоочищення. При виключенні кондиціонера на внутрішньому блоці жалюзі закриваються, але вентилятор продовжує працювати ще 10 хв. вентіліруя і підсушуючи теплообмінник. Захист від замерзання приміщення, підтримання температури + 8 ° С. Система управління кондиціонерів може підтримувати в приміщенні температуру повітря + 8 ° С, щоб не сильно охолоджувалися стіни і не замерзав водопровід. Це актуально використовувати для дач, гаражів або якщо Ви їдете у відпустку взимку. При цьому кондиціонер споживає менше електроенергії, оскільки перепад температур вулиця / кімната також скорочений.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані