Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA) - AT213100 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA) - AT213100 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA)
Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA)
Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA)
Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA)
Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA)

Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA) - AT213100

Код товару: AT213100
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти Quadro P600, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 4 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Hewlett-Packard, INTEL, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Quadro P600
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Кількість ядер 4
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Колір White
Диагональ экрана 23.8
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 5.9
Опис

Придбати Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер HP Pavilion 24-f0070ur (4MM44EA)

Цей красивий і потужний моноблок надає обсяг накопичувачів, якого вистачить усім членам сім'ї, щоб вирішити будь-яке завдання. Будь то робота або розваги - ви знайшли прекрасне рішення, яке поєднує в собі неймовірно привабливий дизайн і високу продуктивність. Стильні та надійні ноутбуки, що забезпечують зручність настройки і використання і оснащені ПО MediaSmart, яке надає миттєвий доступ до всіх розваг одним натисканням.

Ємність і продуктивність. Завдяки новітньому процесору і ємним накопичувачам, достатньому для всіх членів сім'ї, можна легко перемикатися між відправкою робочих листів і завантаженням фотографій з відпустки.

Прикраса вашого будинку. Зробіть свій будинок більш сучасним. Завдяки надтонкою рамкам цей моноблок має більш широкий дисплей, а підставка з регульованим нахилом дозволяє працювати з різних ракурсів. З ним будь-яка кімната стане яскравішим.

Впевненість, яку ви так довго шукали. Завдяки цьому ПК легко залишатися на зв'язку з сім'єю і друзями. Камера високої роздільної здатності, оснащена зсувний шторкою для забезпечення конфіденційності, вбудовані динаміки і просте підключення до мережі Wi-Fi. Тепер ви можете залишатися на зв'язку, ні про що не турбуючись.

Процесор Intel Core 8-го покоління. Наростити потужність системи для збільшення швидкості її завантаження і роботи, а також підвищення ефективності та зручності використання ПК. Завдяки підтримці дозволу до 4K можна не тільки дивитися потокові трансляції в кращій якості, але і створювати свої.

Intel UHD Graphics 620. Дивіться 4K-відео і грайте в улюблені ігри з роздільною здатністю 720p без виділеного графічного адаптера. Висока продуктивність графічного адаптера допоможе по-новому поглянути на все, що ви робите.

Варіанти ОЗУ DDR4. Пам'ять DDR4 - це майбутнє ОЗУ. Вона відрізняється більшою ефективністю, надійністю і швидкістю роботи. Розширення смуги пропускання сприяє збільшенню продуктивності всіх процесів для ефективної роботи в багатозадачному режимі і високій швидкості обробки комп'ютерних ігор.

Жорсткий диск. Вам більше не доведеться турбуватися, що на все улюблені фільми, пісні та зображення не вистачить місця. Завдяки додатковим накопичувачів ви зможете зберегти все, що потрібно.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані