Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08) - AT213152 - купити Машинки для стрижки в Києві й Україні, доступні ціни на Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08) - AT213152 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Рекомендуем купить геймпад в нашем магазине, а также электрический гайковерт с доставкой по Киеву.
  • Быстро и удобно заказать кронштейн, обратите внимание на диск ноутбук, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с диск ssd, либо домашний барометр, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Выгодные цены на игровой руль пк, предлагаем вам сделать выбор тв провод и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Предлагаем вам товар вытяжка кухонная, купить с доставкой в Ивано-Франковск, рекомендуем вам дрон видеокамерой, цена вас приятно удивит.
Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08)
Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08)
Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08)

Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08) - AT213152

Код товару: AT213152
Немає в наявності
Короткий опис:
Живлення від мережі, Довжина стрижки 3 - 12 мм, Кількість насадок 4, Комплектація щіточка, ножиці, масло для догляду, гребінець,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Живлення сеть 220В
Длина стрижки 3 - 12 мм
Количество насадок 4
Комплектація щеточка, смазочное масло, расческа, ножницы
Виробник SCARLETT
Опис

Придбати Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Машинка для стрижки SCARLETT SC HC 63C08 (SCHC63C08) - це машинка для стрижки волосся, яка дозволяє встановити власну довжину стрижки за рахунок використання спеціальних гребенів (3, 6, 9, 12 мм).

Важіль регулятора, розташований на лівій стороні машинки, дозволяє легко регулювати довжину зрізаних волосся, тримаючи машинку в робочому положенні. При цьому можна плавно змінювати довжину зрізаних волосся без використання додаткових насадок. Верхнє положення важеля (вертикальне) дає саму коротку стрижку, довжина якої плавно збільшується (тобто довжина зрізаних волосся зменшується) у міру опускання важеля (висунення знімного леза).

Особливості: леза з нержавіючої сталі. 4 знімних гребеня (3, 6, 9, 12) мм. Можливість регулювання довжини стрижки. Гумове покриття для легкого управління. Перукарня гребінець. Ножиці. Щітка для чищення машинки. Маслянка для машинки. Захисна кришка для ріжучих лез. Зручна петелька для підвішування.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані