Вирівнювач для волосся Magio MG-577 - AT213176 - купити Плойки та випрямлячі в Києві й Україні, доступні ціни на Вирівнювач для волосся Magio MG-577 - AT213176 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Вирівнювач для волосся Magio MG-577
Вирівнювач для волосся Magio MG-577

Вирівнювач для волосся Magio MG-577 - AT213176

Код товару: AT213176
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Зачіски для гладкої зачіски, Призначення побутовий, Особливості петля для підвішування, Потужність 45 Вт, Матеріал пластин керамічні пластини, Колір чорний, золотий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 45 Вт
Колір черный, золотой
Тип управления механічна
Особливості петля для подвешивания
Живлення провідне
Прически для гладкой прически
Призначення бытовой
Материал пластин керамические пластины
Виробник Magio
Опис

Придбати Вирівнювач для волосся Magio MG-577 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Випрямляч для волосся Magio MG-577

Ваш стиль - наш пріоритет. Стайлер Magio MG-577 - це універсальний компактний прилад для волосся, за допомогою котрого можна за лічені хвилини надати собі бажаний стиль: від рівних гладких волосся до елегантних локонів. Стайлер укладений в стильний корпус з якісного пластику.

Дбайливе ставлення до волосся. Матеріал поверхні робочих пластин - кераміка, що робить укладку максимально безпечною для здоров'я волосся. Керамічні пластини наносять незначний шкоди волоссю, які не електризують і не пересушують їх. Після укладання волосся легко розчісується, надовго зберігають форму, кінчики виглядають живими.

Конструкційні та технічні особливості. Потужність приладу - 45 Вт, що призводить до збільшення швидкості нагріву. Завдяки покриттю корпусу Soft Touch рука під час укладання не ковзає, що зводить імовірність травмування практично до нуля. А за допомогою механічного терморегулятора в формі коліщатка, можна вибрати оптимальну температуру для різних типів волосся. Петелька для підвішування і блокування ручки створюють додаткову зручність при використанні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані