Фен-щітка Magio МG-558 - AT213188 - купити Фени в Києві й Україні, доступні ціни на Фен-щітка Magio МG-558 - AT213188 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Фен-щітка Magio МG-558

Фен-щітка Magio МG-558 - AT213188

Код товару: AT213188
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Призначення для укладання волосся, для додання об'єму, Потужність 850 Вт, Колір чорний, Кількість рівнів інтенсивності обігріву 2, Кількість рівнів інтенсивності вентиляції 1, Кількість змінних насадок 3,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Потужність 850 Вт
Призначення для укладки волос, для придания объёма
Колір Чорний
Насадки термощетка, насадка для выпрямления волос, концентратор
Количество сменных насадок 3
Виробник Magio
Опис

Придбати Фен-щітка Magio МG-558 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Фен Magio MG-558 являє собою функціональний прилад для укладання волосся. Пристрій типу 2-в-1 відмінно адаптовано під одночасну сушку волосся і придання їм необхідної форми. Маючи в комплектації додаткові аксесуари, ви зможете за їх допомогою створювати акуратні стильні укладки, не витрачаючи час роботу з окремим приладом після фена.

Насадки в комплекті. Фен комплектується 3 насадками: круглої термощеткой, насадкою для вирівнювання і концентратором. Використовуючи ці інструменти, ви легко зможете отримати бажану зачіску, що не перевтомлюючи волосся. Термощетка покрита шаром з кераміки, тому вона чудово працює з волоссям, не травмуючи їх. Вони легко ковзають по ній, а необхідність проходитися по пасма кілька разів відпадає, тому що керамічне покриття забезпечує щітці рівномірний розігрів без ділянок з різною температурою.

Холодний обдув. Завдяки функції подачі холодного повітря фен використовують для дуже ослаблених волосся, яким не варто піддаватися термічній обробці. Також переваги холодного обдування варто застосувати, коли необхідно зафіксувати укладку: надавши їй форму гарячим повітрям, ви остудіть пасма, не давши їм продовжити трансформацію далі.

Неслизька рукоять. Ергономічним продумана ручка дозволяє щільно взяти пристрій і маневрувати їм на свій розсуд. Вам не варто боятися, що фен може випасти з рук: не тільки форма рукояті, а й її покриття сприяють тому, щоб працювати з технікою було безпечно. А розташовані на корпусі елементи управління знаходяться в зоні досяжності тримає руки, тому регулювати роботу не складе ніяких труднощів.

Захист від перегріву. З огляду на те, що прилад працює з електрикою і розігрівається до певної температури, його двигун може перевтомлюватися в процесі роботи. Перешкодить цьому механізм, що відключає роботу фена при перших ознаках перегріву.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані