Електрочайник Magio MG-978 - AT213197 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник Magio MG-978 - AT213197 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Електрочайник Magio MG-978

Електрочайник Magio MG-978 - AT213197

Код товару: AT213197
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал корпусу скло, Об'єм 2 л, Потужність 2200 Вт, Тип звичайний, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Magio
Матеріал корпусу скло
Об`єм 2 л
Потужність 2200 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип обычный
Функції подсветка корпуса
Колір черный, прозрачный, нержавеюшая сталь
Опис

Придбати Електрочайник Magio MG-978 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник MAGIO MG-978 об'ємом 2 л поєднує в собі стильний дизайн з чудовою якістю і довговічністю. Корпус зроблений з прозорого термостійкого скла, завдяки чому в воді просто нізвідки з'явитися неприємний присмак або навіть небезпечним для здоров'я речовин.

Внутрішній світловий індикатор роботи ефектно осяває киплячу воду блакитним світлом. При натисканні кнопки механізм відкривання кришки спрацьовує м'яко і плавно, виключаючи розбризкування конденсату з кришки. Прихований нагрівальний елемент забезпечує швидке кип'ятіння, надійність і простоту очищення чайника, а вбудований контроллер захищає від перегріву.

Комплексна система безпеки для запобігання короткого замикання і википання води. Захист від перегріву забезпечить автоматичне вимикання при недостатньому рівні води.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані