Праска Ergo DES-2020 - AT213198 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска Ergo DES-2020 - AT213198 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Предлагаем вам товар посудомоечная машина, купить с доставкой в Сумы, рекомендуем вам купюр, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на минимойки мойки высокого, предлагаем вам сделать выбор поверхность варочная и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Предлагаем ознакомиться с сырье 3d, либо кухонная вытяжка, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить монитор, обратите внимание на заклепочник ручной, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить экран видеопроектора в нашем магазине, а также степлеры канцелярские с доставкой по Ужгороду.
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020
Праска Ergo DES-2020

Праска Ergo DES-2020 - AT213198

Код товару: AT213198
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Матеріал підошви металокераміка, Максимальна потужність 2200 Вт, Тип праска з подачею пари, Підключення провідний, Колір синій, білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Материал подошвы металлокерамика
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2200 Вт
Подключение провідне
Колір синий, белый
Резервуар для воды 300 мл
Функції вертикальное отпаривание
Особливості регулятор подачи пара, регулятор нагрева, распылитель воды
Опис

Придбати Праска Ergo DES-2020 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки продуманому до дрібниць дизайну, зручному управлінню, а також невеликій вазі і оптимальній потужності в 2200 Вт праска ERGO DES-2020 перевершить всі ваші очікування і стане вірним помічником в боротьбі зі складками на одязі. Ергономічна Контрукция і м'яке покриття ручки перетворять процес прасування в справжнє задоволення.

Ідеальне ковзання. Керамічне покриття підошви в рази збільшує коефіцієнт скользженія, що не приминає навіть найделікатніші матеріали, що не чіпляється за декоративні елементи на тканині, а також неймовірно легко очищається.

Перетворіть прасування в задоволення. Вибирайте під тип тканини сухе або парове прасування, виставляючи потрібну потужність, а також при необхідності регулюючи подачу пара. ERGO DES-2020 також відмінно підійде і для делікатного отутюжіванія завдяки розбризкувачі, який зволожує тканину і дозволяє працювати на мінімальних температурних режимах.

Використовуйте функцію «Паровий удар», щоб позбутися від складок на щільних або важко розгладжує матеріалах, а режим вертикального відпарювання дозволить за лічені секунди привести в порядок навіть найтонші речі, не знімаючи їх з вішалки. Додаткову безпеку одягу забезпечить і «Крапля-стоп», запобігаючи подачу пара після охолодження нагрівального елементу, і, як наслідок, забруднення від попадання недостатньо гарячих бризок води. Праска ERGO DES-2020 оснащений і функцією самоочищення і захистом від накипу, які нейтралізують вапно, що міститься у воді, зберігаючи в чистоті як підошву, так і вашу одяг.

На варті вашої безпеки. Функція захисту від перегріву дозволяє зберегти якість найделікатніших матеріалів і вберегти пристрій від поломки в зв'язку з постійним впливом високих температур.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані