Праска Ergo DES-2030 - AT213212 - купити Праски в Києві й Україні, доступні ціни на Праска Ergo DES-2030 - AT213212 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030
Праска Ergo DES-2030

Праска Ergo DES-2030 - AT213212

Код товару: AT213212
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Безпека й захист система самоочищення, система захисту від накипу, протикрапельна система, автоматичне відключення, Матеріал підошви металокераміка, Максимальна потужність 2200 Вт, Тип праска з подачею пари, Підключення провідний, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Ergo
Материал подошвы металлокерамика
Безопасность и защита система самоочистки, система защиты от накипи, противокапельная система, автоматическое отключение
Тип утюг с подачей пара
Максимальная мощность 2200 Вт
Подключение провідне
Колір Чорний
Резервуар для воды 320 мл
Функції вертикальное отпаривание
Особливості регулятор подачи пара, регулятор нагрева, распылитель воды
Опис

Придбати Праска Ergo DES-2030 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Класичний функціонал в преміальному дизайні. Вишуканий дизайн, комфортний і зрозуміле управління, а також оптимальну вагу в поєднанні з потужністю в 2200 Вт - все це поєднала в собі праска ERGO DES-2030 яка однозначно перевершить всі ваші очікування в боротьбі з м'ятою одягом. Ергономічна конструкція і м'яке покриття ручки перетворять процес прасування в справжнє задоволення.

Ергономіка насамперед. Особливістю моделі ERGO DES-2030 є функція авто змотування кабелю, що дозволяє в один дотик почати або завершити прасування. Відтепер ви ще й зможете зберігати праска в будь-якому зручному для вас місці, не хвилюючись про заломах і пошкодження кабелю живлення.

З турботою про  делікатній одяг. Модель відрізняється збільшеним коефіцієнтом ковзання, яке досягається завдяки керамічному покриттю підошви. Таке технологічне рішення дозволяє легко гладити ніжні матеріали, не пошкоджуючи при цьому декоративні елементи.

Розумний функціонал, який піклується про комфорт. Виберіть сухе або прасування парою, регулюйте потужність і подачу пара, поки розприскувач зволожує тканину, забезпечуючи ефективну роботу праски на мінімальних температурах. Функція «Паровий удар» дозволить забути про складках навіть на щільних матеріалах, а режим вертикального відпарювання за лічені секунди призведе в порядок речі прямо на вішалці. «Крапля-стоп» вбереже тканину від попадання зайвих бризок води, а можливість самоочищення і захист від накипу підтримує в чистоті як підошву, так і вашу одяг.

На сторожі безпеки. Функція захисту від перегріву дозволяє зберегти якість делікатних матеріалів і вберегти пристрій від поломки в зв'язку з постійним впливом високих температур.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані