Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte) - AT213222 - купити Електрочайники та термопоти в Києві й Україні, доступні ціни на Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte) - AT213222 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)
Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)
Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)
Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)
Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)
Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)

Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte) - AT213222

Код товару: AT213222
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал корпусу нержавіюча сталь, Об'єм 3.5 л, Потужність 750 Вт, Тип термопот, Нагріваючий елемент прихований (диск), Захист від перегріву так,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SCARLETT
Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Об`єм 3.5 л
Потужність 750 Вт
Нагревательный элемент скрытый (диск)
Тип термопот
Функції поддержания температуры, повторное кипячение
Колір серый, белый
Опис

Придбати Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Електрочайник SCARLETT SC ЕТ 10D01 Wihte (SCЕТ10D01 Wihte)

Чайник типу термопот. Він підійде для походів, вилазок, відряджень. Якщо Ви любитель активного відпочинку великою компанією, то такий чайник буде як не можна до речі. Велика ємність, можливість зручного зберігання і перенесення, термо властивості роблять його кращим помічником, як початківця любителя вилазок, так і бувалого туриста.

Велика потужність дозволить швидко закип'ятити воду, яка буде зберігати свої природні якості і температуру. Управління просте і зрозуміле. Вага пристрою значний за рахунок матеріалів - він виконаний з нержавіючої сталі. З нею Ви зможете забути про корозії і окисленні, як із зовнішнього боку, так і з внутрішньої. Є ручка для зручного носіння пристрою на далекі відстані. На бічній частині чайника розташований тумблер включення пристрою.

Потужність пристрою становить 750 ват. Ємність чайника 3.5 літра. Є індикатор наповнення водою. Спосіб розливу води помповий - за одне натискання наливається до 150 мілілітрів води. Є механічне блокування розливу. Також є система автоматичної підтримки температури.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані