Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500) - AT213232 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500) - AT213232 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500)
Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500)
Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500)
Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500)
Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500)

Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500) - AT213232

Код товару: AT213232
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX 12 V, Модульне підключення кабелів не має, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 2, Тип БЖ для комп'ютерів, Кількість роз'ємів SATA 6, Модуль PFC активний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Riotoro
Потужність 550Вт
Стандарт БП ATX 12 V
Диаметр вентиляторов 1x120 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC активный
Подключение материнской платы 24 pin
Подключение видеокарты 2x6+2 pin
Количество разъемов Peripheral 3
Тип охлаждения активное
Захист від OVP (защита от превышения напряжения), UVP (защита от пониженного напряжения), SCP (защита от короткого замыкания), OTP (защита
Размеры, мм 150 x 140 x 86 мм
Подключение процессора 1x4+4pin
OutputСurrent +3,3V 18A
OutputCurrent +12V1 42A
OutputСurrent -12V 0.3А
Опис

Придбати Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення Riotoro 500W BUILDER EDITION 500 (PR-BFX500)

Блок живлення демонструє відмінну стабільність напруг і дуже низький рівень пульсацій. Номінальна потужність блоку живлення становить 500 Вт, чого буде достатньо навіть для ігрової конфігурації середнього рівня з одного сучасною відеокартою. 

Рівень шуму у блоку живлення середній, при цьому тепловий режим роботи позбавлений перегріву елементів, що в свою чергу сприятливо позначиться на ресурсі роботи цього джерела живлення.

У сучасних реаліях життя людини тісно пов'язана з комп'ютерами. Для його стабільної роботи необхідний надійний блок живлення, який буде мати високі показники потужності і продуктивності. Особливо це відноситься до ігрових моделей з сильними відеокартами і процесором.

Сьогодні на ринку представлено безліч дешевих китайських виробів, які не зможуть забезпечити плідну роботу ПК. Коефіцієнт корисної дії у таких пристроїв вкрай низький, вони шумлять і часто перегріваються. Тому подібні прилади варто купувати у перевірених виробників, щоб бути впевненими в їхній якості і справності.

Головна відмінність подібних виробів полягає в типах підключення. На ринку представлені різні види пристроїв, які умовно поділяють на модульний і стандартний. Перший варіант дозволяє підключати кабель в разі потреби.

Це досить зручно власникам невеликого робочого місця, адже вдасться звільнити його від великої кількості непотрібних проводів. Стандартна модель застосовує в простих і недорогих адаптерах і користується меншою популярністю серед клієнтів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані