Планшет Estar Beauty 2 (Hero) Spider Man 7" 1/8GB Red (TBHEEST00006RE) - AT213240 - купити Планшети в Києві й Україні, доступні ціни на Планшет Estar Beauty 2 (Hero) Spider Man 7" 1/8GB Red (TBHEEST00006RE) - AT213240 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Планшет Estar Beauty 2 (Hero) Spider Man 7" 1/8GB Red (TBHEEST00006RE)
Планшет Estar Beauty 2 (Hero) Spider Man 7" 1/8GB Red (TBHEEST00006RE)

Планшет Estar Beauty 2 (Hero) Spider Man 7" 1/8GB Red (TBHEEST00006RE) - AT213240

Код товару: AT213240
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ дисплея 7", Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ, Тип Початкового рівня, Планшети на Android, Роздільна здатність 1024 х 600, Вбудована пам'ять 8 ГБ, Процесор Rockhip RK3126,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Estar
Діагональ дисплея 7
Об'єм оперативної пам'яті 1 ГБ
Тип Начального уровня, Планшеты на Android
Роздільна здатність 1024х600
Вбудована пам'ять 8 ГБ
Бездротові можливості Wi-Fi
Операційна система Android 7.0
Процесор Rockhip RK3126
Кількість ядер процесора 4
Колір задньої панелі красный
Частота процесора 1.3 ГГц
Порти і роз'єми 1 x Audio, 1 x microUSB
Підтримка карт пам'яті microSD
Фронтальна камера 0.3 Mpx
Додатково G-Sensor
Глибина (мм) 10.5
Вага (г) 284
Колір передньої панелі Чорний
Тип батареї Li-Pol
Емкость аккумулятора 2400 mAh
Опис

Придбати Планшет Estar Beauty 2 (Hero) Spider Man 7" 1/8GB Red (TBHEEST00006RE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Планшет eSTAR оснащений потужним 4-х ядерним процесором і ОС Android 7.1, який працює ще швидше, без обмеження в кількості виконуваних операцій одночасно. У даній моделі злилися дизайн і якість сучасних технологій. Зручний 7 дюймовий екран з розширенням 1024х600 дозволить з комфортом дивитися ваші улюблені фільми. Вбудована внутрішня пам'ять на 8 Гб дасть можливість зберігати свої файли на планшеті, при бажанні можна розширити можливості за допомогою microSD карти. Підключайтеся до мережі за допомогою Wi-Fi і залишайтеся завжди онлайн з друзями і рідними.

Публікуйте статті, читайте новини або книги, дивіться відео і слухайте музику в будь-якій точці світу. Широкі можливості з'єднання з зовнішніми пристроями спростять передачу фото і відео, все це гарантує що планшет стане ідеальним центром для роботи і розваг. На борту у eSTAR Beauty 7-дюймовий екран з роздільною здатністю 1024x600 точок, так що ви можете не відмовляти собі в перегляді улюблених фільмів і роботі потужних додатків.

На eSTAR Beauty за замовчуванням встановлений Google Market, за допомогою якого ви можете знаходити і встановлювати необхідні вам програми. Вбудований Wi-Fi модуль і веб-камера гарантують підключення до мережі і спілкування з рідними, друзями в будь-якій точці земної кулі. Публікуйте оперативні звіти про подорожі з різних куточків планети в своїх блогах, дізнавайтеся про останні новини, читайте книги, дивіться відео, слухайте улюблену музику в зручних для вас форматах. Широкі можливості підключення зовнішніх пристроїв значно спрощують передачу фото і відео, що робить планшет ідеальним центром для розваг.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані