Офісне крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Oscar H-17 светло бежевый (Oscar H-17) - AT213255 - купити Офісні меблі в Києві й Україні, доступні ціни на Офісне крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Oscar H-17 светло бежевый (Oscar H-17) - AT213255 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Офісне крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Oscar H-17 светло бежевый (Oscar H-17)

Офісне крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Oscar H-17 светло бежевый (Oscar H-17) - AT213255

Код товару: AT213255
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Оббивка штучна шкіра, Тип офісне крісло, Максимальне навантаження, кг 120, Технічне оснащення режим гойдання, регулювання жорсткості гойдання, регулювання висоти посадки, наявність підлокітників, Матеріал основи хромований метал, Сидіння м'яке,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Обивка искусственная кожа
Техническое оснащение режим качания, регулировка жёсткости качания, регулировка высоты посадки, наличие подлокотников
Максимальная нагрузка, кг 120
Цвет обивки бежевий
Материал основания хромированный металл
Сиденье мягкое
Подлокотники твердые
Материал подлокотников хромированный металл
Цвет каркаса нержавіюча сталь
Высота min, см 109
Высота max, см 119
Ширина сидения, см 47
Глубина сиденья, см 47
Высота спинки, см 64
Диаметр основания, см 65
Тип офисное кресло
Опис

Придбати Офісне крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Oscar H-17 светло бежевый (Oscar H-17) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Офісне крісло ПРИМТЕКС ПЛЮС Oscar H-17 світло бежевий (Oscar H-17)

Крісло виготовлено на основі пятилучевої хромованої хрестовини, яка завдяки своїй широкій основі, забезпечує стійкість крісла. Висока спинка, вигнута за формою людського хребта відмінно, підтримує спину і допомагає зняти навантаження після важкого робочого дня.

Завдяки пластмасовим прогумованим колесам ви збережете своє підлогове покриття від тертя і втрати зовнішнього вигляду. Модель комплектується механізмом MULTIFIX, який оснащений функцією гойдання з фіксацією кута нахилу крісла в будь-якому положенні.

Якщо ви не з чуток знаєте, що таке «сидяча робота», то, напевно, погодитеся з тим, що офісне крісло - це не просто частина інтер'єру, а одна з найважливіших складових робочого простору. Зручне офісне крісло в хорошому сенсі слова непомітно, і ви можете працювати в ньому годинами, не відчуваючи дискомфорту від неправильної постави, напружених м'язів шиї і плоского жорсткого сидіння.

З урахуванням того, що сучасна людина нерідко проводить в офісному кріслі весь робочий день, було б в корені невірно купувати першу-ліпшу на очі модель. Наш матеріал допоможе вам вибрати офісне крісло, яке буде відповідати всім вашим вимогам і дозволить повністю зосередитися на роботі.

Сидіння крісла має мати закруглений передній край, який не перешкоджає нормальному кровообігу ніг. Газліфт не тільки дозволяє зручно регулювати висоту сидіння, але і служить додатковим амортизатором під час експлуатації. При виборі крісла зверніть увагу на допустиме навантаження на газлифт - якщо вона буде більше норми, то ви ризикуєте суттєво скоротити термін служби цього механізму або навіть зламати його.

Ідеальна спинка крісла - анатомічна, з валиком під поперек. Цей елемент необхідний для підтримки хребта в правильному положенні, що в результаті допоможе уникнути болів в спині. Якщо валик не передбачений конструкцією, але без нього сидіти незручно, то можна придбати підтримку-коректор для спини. Опора у вигляді підголівника або високої спинки знижує навантаження на шийний відділ хребта. Моделі крісел з механізмом гойдання дозволяють розслабитися протягом робочого дня.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані