Морозильна камера PRIME Technics FS801M - AT213277 - купити Морозильні камери в Києві й Україні, доступні ціни на Морозильна камера PRIME Technics FS801M - AT213277 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M
Морозильна камера PRIME Technics FS801M

Морозильна камера PRIME Technics FS801M - AT213277

Код товару: AT213277
В наявності
6 897 грн
Короткий опис:
Корисний об'єм морозильної камери 85 л, Тип вертикальна, Висота 85.5 см, Спосіб установки окремостояча, Ширина 55 см, Глибина 57 см,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Висота 85.5 см
Тип вертикальная
Полезный объем морозильной камеры 85 л
Спосіб установки окремостояща
Глибина 57 см
Колір White
Общий объем 92 л
Количество отделений 4
Тип отделений выдвижные ящики
Класс энергоэффективности A+
Климатический класс ST
Мощность замораживания 4 кг/добу
Суточное потребление эл. энергии 0.48 кВт
Время сохранения температуры без электроэнергии 16.7 часов
Хладагент R600a
Особливості статическая заморозка, перенавешиваемые двери, механическое управление, лоток для льда, капельная система
Уровень шума 41 dB
Виробник PRIME Technics
Опис

Придбати Морозильна камера PRIME Technics FS801M Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Морозильна камера Prime Technics FS 801 M, виконана в лаконічному дизайні і в компактних габаритах, неодмінно приверне вашу увагу. Ємність приладу в 85 л і добре організований внутрішній простір дозволить зберігати велику кількість продуктів. Маючи вдома таку морозильну камеру, вам не доведеться щодня поповнювати запаси свіжих продуктів, вона подбає про тривалому і якісному їх зберіганні в замороженому вигляді. До того ж, її естетичний зовнішній вигляд не порушить цілісності інтер'єру, а гармонійно його доповнить.

Одна з важливих особливостей даної моделі - розумне енергоспоживання. Маючи клас енергоспоживання А +, морозильна камера дозволить заощадити кошти без втрати ефективності в роботі. Потужність заморожування дорівнює 4 кг на добу. Зручність у користуванні забезпечують механічне управління, інтегрована горизонтальна ручка і можливість перенавешиванія дверей. Для розміщення продуктів передбачено 4 висувних пластикових боксу. Камера вимагає ручного розморожування.

Отдельностоящая морозильна камера для будинку внесе функціональність і комфорт практично в будь-яке приміщення. Єдина умова - вільне місце і розетка, без якої сьогодні - нікуди. Залежно від своїх апетитів і чисельності сім'ї можна вибрати величезні агрегат, який забезпечить ситну і корисну зиму, і зовсім крихітний, який затишно влаштуватися в куточку самого скромного об'єму.

Як дачного агрегату можна використовувати маленький дачний варіант, в якому планується зберегти багато їжі, розрахованої на довгий городній сезон. Щоб довго зберігати величезні запаси - припустимо, ви вирішили заморозити фрукти на зимовий сезон - краще підібрати морозилку побільше.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані